2012.10.25. 15:31 – sixx

Holnap a fülünkön keresztül is metál folyik majd

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Holnap este ismét metálünnep lesz Budapesten, a PeCsában ugyanis fellép az Accept, a germán hevy metal legjobb nevű, és nem mellesleg legfaszább zenekara, a Fast as a Shark vagy a Balls to the Wall a mai napig ott figyel minden rendes ember mp3-lejátszóján, én mostanában a Russian Roulette-et hallgattam rongyosra, már ha ez lehetséges manapság, de mentségemre szolgáljon, hogy annak idején kazettán is megvolt az anyag. meg a Metal Heart is.

Igaz, a mostani Acceptben a világ messze legrondább metélzenésze, Udo énekel, hanem Mark Tornillo, cserébe viszont a csávó olyan dolgokat is ki tud énekelni, amiket az öreg Dirkschneider már nem. A lineup ismerős lehet, Wolf Hoffmann gitáros és Peter Baltes bőgős alapító tagja a zenekarnak, de Herman Frank is lehúzott pár évet a Solingenben (hol másutt, ugye) alakult zenekarban. Az Accept tavaly már járt itt, akkor a Blood of Nations-t prpomózták, most az új, Stalingrad című van soron, nemigen fogunk csalódni szerintem most sem.

A buli holnap este 18 órakor kezdődik az Ómen fellépésével (szia, Kori) a PeCsában, a jegy ma még 5900 Ft, holnaptól 7900 Ft. Ennyiért simán megéri. A bukaresti setlistet holnap is elfogadnánk:

Accept Setlist Jukebox Venue, Bucharest, Romania, Stalingrad Tour 2012


koncert metal acceot



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása