2012.04.15. 10:14 – Sajó Dávid

Vajon mit kevertek VV Béci italába? – klipmegosztás Superbutt-premierrel

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Annyi magyar vonatkozású videó jött ki az utóbbi napokban, hogy kivételesen külön posztot szentelünk nekik, és ez lesz a klipmegosztás megszokott, vasárnapi helyén. A Superbutt új videója egyenesen itt debütál, de megnézhetjük mihez kezdett az Amber Smith a Hodosy Enikő által rendezett új klipjében. A Belmondo egy húsvétra időzített libidókabaréval jött, a The Bras pedig elmondhatja magáról, van egy hivatalos videójuk. A magyar hip-hopot most Funktasztikus mellett DJ Zefil is képviseli, aki egyenesen az Egyesült Királyságból hozta aktuális közreműködőjét. Végezetül jön egy kis celebfaktor, az exvillalakó Béci (Young G) jelentkezik új videós anyaggal, amelyben úgy bulizik egy csomó magyar fiatal, mintha Amerikában lenne.


klip belmondo funktasztikus klipmegosztás young g the bras dj zefil superbutt amber smith



2012.04.14. 18:33 – Lángoló Gitárok

Robin Gibbnek napjai lehetnek csak hátra

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Napokkal azután, hogy betegsége megakadályozta fiával közösen szerzett első klasszikus-zenei munkájának, a The Titanic Requiemnek a bemutatóján való részvételt, Robin Gibb kómába zuhant. - írja a brit Sunra hivatkozva a Spinner. A Bee Gees 62 éves tagja máj- és vastagbélrákkal küzd, ráadásul nemrég vérrög miatt is műtötték, most pedig tüdőgyulladással került kórházba. Az említett két daganat a hírek szerint gyorsan eltűnt, viszont most újabb áttétet fedeztek fel az énekes szervezetében. A Sun szerint Gibb családja attól fél, hogy már csak napjai vannak hátra a zenésznek. Az énekest jelenleg egy londoni magánkórházban kezelik, ahol felesége, fiai és testvére vannak vele folyamatosan. A három testvér által alapított Bee Gees jelenleg már csak Robinból és Berryből áll, ugyanis Robin ikertestvére, Maurice 2003-ban hunyt el bélcsavarodásban. A zenekarnak amúgy utoljára 2001-ben jelent meg nagylemeze, és nem is nagyon volt aktív az elmúlt években, csak néhány fellépésük volt Maurice nélkül, de hivatalosan nem oszlottak fel.


pop hír bee gees



2012.04.14. 11:53 – Lángoló Gitárok

My Valentine - Paul McCartney klipje Natalie Portmannel és Johnny Depp-pel

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Elkészült Paul McCartney új klipje a My Valentine című dalra, ami képileg rendkívül egyszerű, de hatásos, bár nem tudjuk mennyire lenne az, ha nem Natalie Portman és Johnny Depp tolmácsolná a hallássérülteknek a szöveget. A videót amúgy maga McCartney rendezte, és igen, ezen a verzión Depp gitározik Eric Clapton helyett.


pop hír paul mccartney



2012.04.14. 10:34 – Sajó Dávid

Mazel Tov, Lil Wayne! – klipmegosztás (a hétvégi duplarész első fele)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Erre a hétre annyi videó gyűlt össze, hogy kivételesen külön szedjük egymástól a magyar és külföldi klipeket. Először jöjjenek a határon túliak, köztük héber hip-hop Drake-kel, seggrángatós rap Nicki Minaj-zsal és film noirba ágyazott grime Margernek köszönhetően. Thundercat egy egész geekparádéval jelentkezik, a tUnE-yArDs pedig hiperaktív kiskamaszokkal. Visszatért Feist, na meg Squarepusher is. Lesz videó a dubstep vicces oldaláról (High Rankin) és a mainstream vonalból is (Bassnectar) illetve Mux Moolnak köszönhetően megismerhetjük a rejtélyes aranybábu titkát is.


klip klipmegosztás



2012.04.13. 22:00 – Lángoló Gitárok

Nézd a Coachella fesztivált otthonról!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Hamarosan kezdődik a kaliforniai Coachella fesztivál idei első hétvégéje, ahol annyi neves fellépő szerepel, hogy inkább nem sorolunk fel belőlük egyet sem. A fesztivál jelentős részét ráadásul a Youtube-on is figyelemmel lehet kísérni, egyszerűen ide kell kattintani, ahol még táblázatot is találunk, hogy melyik zenekart melyik csatornán láthatjuk és hánytól, sőt ezt naptárba is elmenthetjük. A közvetítés valamikor éjjel egykor kezdődik majd, és az már biztos, hogy hiába lép fel például a Radiohead, az At the Drive-In, a Godspeed You! Black Emperor, a Flying Lotus, Feist, Dr. Dre, Snoop Dogg, DJ Shadow, EMA, a Horrors vagy az Atari Teenage Riot, őket nem láthatjuk az előzetes hírek szerint, de ez persze még változhat. És miután mégiscsak sikerült pár fellépőt kiemelnünk, a hajtás után nézzük meg az élő közvetítés trailerét.


fesztivál hír coachella



2012.04.13. 20:50 – Hirdetés

Magyarországról is beszerezhető Record Store Day-kiadványok

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Többször volt, és még lesz is szó a Record Store Dayről, amit már harmadik éve Magyarországon is megünnepel pár lemezbolt. Legfőképp a Musicland és a Wave jeleskedett eddig az eseményekben, náluk a 2011-eshez hasonlóan idén április 21-22-én is lesznek programok a különleges kiadványok mellett. Programot nyilván nem tud online bolt nyújtani (és a Record Store Day maga is a hagyományos lemezboltokról szól), de azoknak, akik még így sem tudnak eljutni fizikailag a boltokba, minden eddiginél nagyobb kínálatot nyújt a nemrég indult Face The Music, aminek honlapja öt kategóriába sorolja a limitált kiadványokat. Sőt a bolt Facebook oldala játékot is hirdetett, ahol mi mást lehetne nyerni, mint lemezeket, amik akár a Record Store Dayen beszerezhető korlátozott darabszámú korongok is lehetnek, már ha maradnak természetesen. Például Joey Ramone kiváló posztumusz kislemeze, a Rock 'N Roll Is The Answer, amihez már klip is készült.


hír record store day



2012.04.13. 16:15 – Lángoló Gitárok

Obama: Kanye West egy barom, de tehetséges

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Minden bizonnyal amikor annak idején megválasztották elnöknek, még maga Barack Obama sem gondolta, hogy lesz idő, amikor olyan kemény kérdésekre kell válaszolnia, mint hogy Jay-Z-t vagy Kanye Westet kedveli-e jobban. Pedig bizony nemrég a The Atlantic magazin újságírója egy interjú során feltette neki a nagy kérdést, amire az elnök nem teketóriázott és egyenesen megmondta a tutit, vagyis, hogy ő Jay-Z-t bírja inkább. Kanye Westről ugyanakkor elmondta, hogy igazából vele sincs gondja, hiszen chicagói (mint Obama is), okos és tehetséges srác. Igen ám, de az újságíró itt gyorsan emlékeztette az elnököt, hogy egyszer korábban mégis baromnak nevezte Westet, amire Obama továbbra sem jött zavarba. "Igen, egy barom. De tehetséges." – mondta az elnök.




2012.04.13. 14:45 – Hirdetés

Nyerj jegyet a Prodigy budapesti koncertjére!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Már csak alig több mint két hét, és a Prodigy újra fellép Budapesten. Ezúttal nem fesztiválon, hanem Budapest Sportarénában lesznek hallhatók. A zenekar, amit nemrég minden idők legjobb elektronikus formációjának választottak a népszerű dance magazin, a Mixmag olvasói (és ennek Keith Flint frontember is nagyon örül), 18 fős személyzettel érkezik hazánkba és egy 12 x 18 méteres színpadon játszik majd, a koncert pedig az Arénában már megszokott két oldalkivetítőn is látható lesz. A zenekar tagjai az öltözőjükbe egészséges ételeket kértek, többek között vegetáriánus, csirkés és sonkás szendvicseket lila hagymával és paradicsommal, aszalt és friss gyümölcsöket (narancs, banán, alma, szőlő, szilva), zöld teát, citromot, mézet, sajtokat, Corn Flakest, valamint csokoládékat, üdítő italokat, angol söröket és pezsgőt akarnak fogyasztani. Arról pedig, hogy aztán ezektől jobban szól-e majd a Smack My Bitch Up, egy olvasónk másodmagával ingyen győződhet meg. A szerencsés azok közül kerül ki, akik miután lájkolták a Lángoló Gitárok és a koncertet szervező Showtime Budapest Facebook-oldalát, a jatek@langologitarok.hu címre, egy Lángoló-Prodigy-Játék tárgyú levélben elküldik nekünk, az együttes legelső és legutóbbi nagylemezének címeit. Mint mindig, a levél imént megadott tárgya most is fontos, aki nem ezzel küldi a válaszát, nem fog nyerni. Sorsolás április 25-én, a szerencsés nyertest utána nem sokkal emailben értesítjük.


ajánló játék koncert hír program elektronikus prodigy



süti beállítások módosítása