2013.01.06. 21:00 – Sajó Dávid

Uborkaszezon - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

LGklipszemle2_1.jpgA januári uborkaszezon hatására a szokásosnál valamivel kevesebb videó került bele az e heti klipmegosztásba. Tavalyról csúszott át hozzánk a Hősök és a Nobody Moves közös dala, ahogyan a Csakazértis, Baer & Zoltán illetve Mátranovák Company videója is. Külföldiek közül visszatért Big Boi az Outkastből, Nick Cave és a Bad Seeds pedig már nagyon melegít a februárban megjelenő új lemezre.

Big Boi feat. Ludacris & T.I. - In The A

Big Boi, az OutKast egyik fele nemrég hozta ki az új szólóalbumát, amiről fogott egy klasszikus gettós keménykedős dalt, és forgatott hozzá egy klipet, ami egy tipikus déli kisvárosi rapvideó, benne az összes spannal, a helyi jó csajokkak meg raktak bele egy csomó kamerarángatást, de ez mondjuk jól illeszkedik Big Boi és T.I. hadarós rapjéhez.

Nobody Moves x Hősök - A-DO-GAT

A Hősök olyan veretős dalt készítettek a Nobody Moves-zal, hogy ennek örömére egy szobára való tárgyat vernek szét a szám klipjében. Van baseballozás gördeszkával és diszkógömbbel, székdobálás meg tükör szétfejelés is, de úgy igazán mélyebb értelmet nem kell keresni videóban, egyszerűen csak jól néz ki.

Nick Cave and the Bad Seeds - We No Who U R

Februárban jelenik meg Nick Cave és zenekarának új nagylemeze, amiről itt a legutóbbi kislemezhez készült videó. Nem vitték túlzásba az alkotók, egyszerűen fogtak egy kamerát és egy lámpát, majd elindultak az erdőbe. Így egy emberi árnyekot láttunk végigvetülni a fákon, amely mintha folyamatosan keresne valamit, amit sose talál meg.

Baer & Zoltán - Daggers & Strings Session

A több alkalommal is mutattunk videót a Daggers & Strings Sessiontől, most két hollandiai jazz konzervatóriumban tanuló zenésszel forgattak akusztikus klipet, amelynek helyszíne most az erdő helyett a puszta, ahol az énekes-gitáros duó egy John Coltrane-feldolgozást adott elő.

Mátranovák Company - Váltsd vissza az üvegeket

Az első másodperctől fogva teljesen komolyan vehetetlen a fehérvári Mátranovák Company új videója, ami az előző klipjük szellemi színvonalán haladva továbbra is a súlyosan fogyatékos és a nem teljesen komplett szavakkal lehetne illetni, de ettől még igen is szórakoztató, ahogyan ócska telepi rapperekként papolnak az üvegvisszaváltás szépségeiről.

Csakazértis - Mondd el!

A Csakazértis klipjének láttán óriási gondban vagyunk, hiszen mit lehet írni egy olyan videóról, ahol a zenekart láthatjuk koncertezés közben? Ja, igen: A Csakazértis új klipjében a zenekart láthatjuk koncertezés közben.


hősök nick cave and the bad seeds klipmegosztás big boi nobody moves mátranovák company baer & zoltán



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása