2013.02.18. 13:03 – Hirdetés

Kész a Rockmaraton programja + Itt az új Rockfater-rajzfilm

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

rockfater_lemmi.jpgElkészült az idei Rockmaraton teljes programja. Az eddig bejelentett külföldi zenekarok mellé az amerikai After the Burial, a hazánkban először koncertező orosz punk zenekar a Purgen, és a pagan metal rajongóinak a holland Heidevolk került még be a programba. Rajtuk kívül 150 magyar zenekar lép majd fel, köztük a jól megszokott csapatok mellett idén igazi kuriózumokat és szubkulturális csemegéket is ígérnek a szervezők. A részletes program napi beosztása már megtekinthető más fontos információkkal együtt a fesztivál weboldalán. A szervezők ráadásul mostantól várják a zenekarok jelentkezését a fesztiválra: az amatőr együttesek a nemzetközi Local Heroes tehetségkutatóra jelentkezhetnek, míg a lemezes zenekarok számára 5 műsoridőt tartanak fent, ahová a közönség választhatja majd ki a fellépőket egy facebook szavazás keretében. Jelentkezni február 28-ig lehet az info@rockmaraton.hu címen, a levélnek tartalmaznia kell a zenekar nevét, egy zenekari fotót, egy linket hangfelvételhez vagy videóhoz és azt, hogy a tehetségkutatóra vagy a FB szavazásra kíván jelentkezni.

A bérlet akció már javában tart. A korábbi évekhez hasonlóan a határontúliak közül egyedül a felvidékiek tudják elővételben megvásárolni a jegyet, ezért a többiek számára a szervezők fenntartják a lehetőséget, hogy regisztráljanak (név, lakcím, ig. szám) az info@rockmaraton.hu email címen és a helyszínen elővételi árban vehessék meg a bérletet. Új lehetőség az itthoniak számára, hogy közvetlenül a fesztiváltól is megrendelhetik az akciós bérletet a weboldalon található felületen, amit ilyen esetben postai úton kapnak meg. A tavalyi nagy sikerre való tekintettel márciustól lehetőség lesz korlátozott számban, 50 darab VIP jegy vásárlására is.

A legolcsóbb hetijegy mellett a fesztivál idén is a legolcsóbb vendéglátós árakkal dolgozik, hogy minél többen engedhessék meg maguknak a bulit. A Válság büfék idén is fennmaradnak, ahol 18 óráig múlt évszázadot idéző árakkal várják a vendégeket. 

Ebben hónapban is két újabb budapesti felvezető rendezvénnyel készül a fesztivál, ahol a belépőjegyet vásárlók között hetibérletet sorsolnak ki. A február 22-23-ai hétvége pénteki napján egy régi folk metal fellépőnk, a Korpiklaani teszi tiszteletét a fővárosban, míg a szombati napon a Rockmaratonon már visszajáró vendégnek számító angol GBH, a hazánkban első ízben fellépő stílusteremő Discharge és a kultikus Extreme Noise Terror társaságában lép fel a Dürer kertben.

Végül pedig bemutatjuk a legújabb Rockfater-rajzfilmet, ami a kártyás fizetést járja körül:


fesztivál hír rockmaraton rockfater



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása