2013.08.05. 15:33 – Hirdetés

Háromnapos rockmaraton és Jamie Winchester a Zöld Pardonban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

koncert-20130731-6005-jamie-winchester.jpgRockzenével kezdi a hetet a Zöld Pardon, kedden például a Sex Actionből alakult Action zenél a szórakozóhelyen. Szerdán a Csodatanker melegít, hogy aztán a Kalapács váltsa őket, majd csütörtökön jön Nagy Feró és a Beatrice. Pénteken a Back II Black lép színpadra nem is akárhogyan, hiszen a koncert mellé habparty is dukál majd az egybegyűlteknek. A hét utolsó koncertje az egy ideje Írországban élő Jamie Winchesteré lesz szombaton, aki után DJ Viki és a She Fire csapata zenél. Részletes programok a hajtás után.

Akció Augusztus 6-19. között gyere idei fesztivál karszalaggal a Zöld Pardonba és vendégünk vagy egy fesztivál menüre (egy szelet pizza + 3dl pohár sör v. üdítő)!!!

Rocklegendák a ZP színpadán!

Három napon át igazi zúzás várja a keményebb műfaj híveit a ZP-ben, hiszen augusztus 6-án, 7-én és 8-án három élő legenda mér csapást a fiatalok kedvenc szórakozóhelyének színpadára. Kedden az Action, szerdán a Kalapács, csütörtökön pedig Nagy Feró és a Beatrice hozzák el örökérvényű rockhimnuszaikat a szabad ég alá.

Ha rock, akkor Zöld Pardon! Ez is lehetne a jelmondata annak a három napig tartó őrületnek, ami augusztus 6-a és 8-a között várja a fémesebb zenék kedvelőit a Rákóczi híd budai lábánál.

Action, augusztus 6., kedd, 20h, belépő: 400 Ft

22.00 után a belépés ingyenes

Italakció! 22.00 és 22.30 között a Johnny Walker 4 cl 590 Ft! 

A zúzást kedden a ’90-es évek második felének legszókimondóbb csapata, a 10 év szünet után ismét aktív Action kezdi, akik anno a Sex Action zenekarból egy éles stílusváltással - a sex szócskát elhagyva - lettek hazánk egyik legsúlyosabb hardcore/crossover bandája. Az egykor dirty rockban nyomuló zenekar hamar nagy népszerűségre tett szert a Body Count és a Biohazard - itthon akkoriban még ismeretlenebb - vonalát képviselő muzsikájával. Öt lemez és néhány tagcsere után a 2000-es évek elején aztán összeállt az eredeti Sex Action, az Action pedig parkolópályára állt. Egészen 2012-ig, amikor is Szasza ötlete alapján összeálltak, hogy új felállásban szedjék le a fejeket, amerre csak járnak. Augusztus 6-án ezt éppen a Zöld Pardonban teszik majd, 20 órai kezdettel.

Kalapács, előzenekar: Csodatanker Augusztus 7., szerda, 19h, belépő 400 Ft

22.00 után a belépés ingyenes

Italakció! 22.00 és 22.30 között az Unicum 4cl 590 Ft!

Szerdán nem kisebb név követi őket a sorban, mint Kalapács József és zenekara, a Kalapács. A Pokolgép és az Omen legendás volt frontembere 2002 óta adja ki egykori bandáinak stílusához hű albumait és folytatja az általuk elkezdett utat, de immáron a róla elnevezett zenekara segítségével. A banda saját dalai mellett természetesen a ’80-as, ’90-es évek klasszikus Gép és Omen slágereinek tolmácsolását is feladatának érzi, így nem kérdés, hogy minden metalrajongó megtalálhatja majd a repertoárjukban kedvenc slágerét augusztus 7-én, szerda este a Zöld Pardonban, előzenekaruk a Csodatanker lesz, akik este 7-től melegítik be a közönségét.

Nagy Feró és a Beatrice, augusztus 8., csütörtök, 20h, belépő: 400 Ft

22.00 után a belépés ingyenes

Italakció! 22.00 és 22.30 között El Jimador Tequila 590 Ft

Végül, de nem utolsósorban csütörtökön biztosan előkerülnek a babos kendők, hiszen a sort a Nagy Feró vezette Beatrice zárja augusztus 8-án, akik egy nagy dobásra is készülnek a ZP-ben.
Szerencsére rengeteg fellépésünk van, sokszor már kedden elindulunk és csak vasárnap este érünk haza. Természetesen ezek között vannak exkluzívabb koncertek, többek közt a Zöld Pardon is ezek közé tartozik. Az ilyen nagyszabású bulikra mostantól készülünk egy kis meglepetéssel, újítással, amivel együtt jár egy kis imidzsváltás is. Nem szeretném lelőni a poént, de akit érdekel, hogy mi lehet ez az egész, az nézzen utána, mi történt Tusványoson, ott debütáltunk vele. Ezen kívül bevettünk egy-két feldolgozást is a műsorba a régi klasszikus slágerek mellé, ezeket is elhozzuk majd. Nagyon nagy boldogság látni, hogy az emberek ennyire imádják a bulijainkat, és mi mindent megteszünk, hogy ez augusztus 8-án, csütörtökön este a ZP-ben se legyen másképp. – mondta el Feró. A belépő mindhárom koncertre – egyenként - 400 Ft-ba kerül.

Back II Black, augusztus 9., péntek, 20h, Belépő: 600 Ft

22.00 után a belépés ingyenes, Back II Habparty.

Italakció! 22.00 és 22.30 között a Jager Tonic 790 Ft (vizes pólóval ingyenes)

Sok éves hagyomány, hogy az ország elsőszámú funky zenekara fellép a Zöld Pardonban. Ez idén sem lesz másképp, Bebéék ugyanis augusztus 9-én, péntek este 20 órától igazi disco hangulatot hoznak a Rákóczi híd budai lábához. A koncert után a vállalkozó szellemű hölgyek pedig még egy vizespóló versenyen is elindulhatnak, értékes nyeremények reményében.

Akár péntek, akár szombat, köztudott, hogy a Back II Black mindig őrületes bulikat csinál, bármerre is járjon. Jelen esetben éppen egy pénteki napon fog felrobbanni az a bizonyos szerelembomba, hiszen augusztus 9-én a funky magyarországi helytartói pár szlovákiai dátum után végre útba ejtik a fővárost is, hogy tavaly év végén megjelent lemezük turnéjának kiemelt állomásaként egy felejthetetlen hangulatú koncerttel örvendeztessék meg az igényes zene kedvelőit, méghozzá a Zöld Pardonban.

- Tavaly év végén jelent meg a „Csak a zene…” című albumunk, aminek anyagával idén kezdtük el járni az országot. A turnénk során a vidéki városok mellett eljutottunk a határon túlra is, Szlovákiában például több koncertünk is volt. Nagyon nagy szeretettel fogadtak minket, igazi retro hangulatba kerültek az ottaniak a zenénk által. Viszont most már itt az ideje, hogy Budapesten is csináljunk egy őrületes szabadtéri bulit, és erre - ahogy eddig minden évben - idén is a Zöld Pardon lesz a legalkalmasabb. Az új lemezről is hozunk majd dalokat, de természetesen a legnagyobb közönségkedvenc slágerek is felcsendülnek majd augusztus 9-én, pénteken este – mondta Bebe, a zenekar énekese.

A Back II Black koncertje után a hölgyeknek vizespóló versenyt is rendeznek a szervezők, az indulás feltétele pedig mindössze annyi, hogy fehér pólóban kell érkezni. A nyertest a közönség választja ki, akik ovációjuk hangerejével zsűrizhetik majd a bevállalós lányokat, vagyis amelyik versenyzőnél a leghangosabb a taps és az üdvrivalgás, az viheti haza a pezsgőt, egy minden idei ZP-s koncertre érvényes bérletet illetve az értékes fehérnemű szettet. A verseny online változatára nevezni lehet az info@zoldpardon.hu email címre beküldött fehér, nem vizes polóval, nemcsak csajoknak!

Jamie Winchester, augusztus 10. szombat, 20h, Belépő: 400 Ft

22.00 után a belépés ingyenes, DJ Viki és a She Fire csapata zenél nektek.

Italakció! 22.00 és 22.30 között a Tullamore 590 Ft!

Elfoglaltságai miatt augusztusban ismét Budapesten tartózkodik a népszerű ír származású zenész, Jamie Winchester. Így aki lemaradt tavaszi Zöld Pardonos koncertjéről, keresve sem találhat jobb alkalmat augusztus 10-e estéjénél, hogy a szabad ég alatt hallgathassa meg az énekes dalait.

Legutóbb májusban lépett fel zenekarával Budapesten a tavaly óta ismét Írországban élő Jamie Winchester, mégpedig a Zöld Pardon színpadán. Az a koncert többek közt azért is ígérkezett különlegesnek, mert Jamie tavasszal még, mint az egyetlen szabadtéri, teljes zenekaros, fővárosi koncertjét harangozta be és invitálta meg rá rajongóit. Ám az énekes akkor még nem sejthette, hogy pár hónappal később úgy alakul, hogy augusztusban ismét kis hazánkban tölt majd néhány hetet.

- Bár nem terveztem, hogy fellépek még a nyár folyamán Budapesten, de az élet közbeszólt. Augusztus közepén ugyanis egy nagyon kedves és megtisztelő felkérésnek fogok eleget tenni. Ennek köszönhetően úgy alakult, hogy az utolsó nyári hónapot újra Magyarországon töltöm. Így pedig egy újabb lehetőség nyílt arra, hogy ismét egy jó hangulatú, szabadtéri bulit csináljunk a Zöld Pardonban. A zenekarommal előveszünk majd pár rég nem hallott dalt is, de hogy pontosan melyikeket, az egyelőre maradjon meglepetés. Augusztus 10-én, este 20 órától a ZP-ben úgyis mindenre fény derül - fogalmazott sejtelmesen Jamie Winchester.


hirdetés rock kalapács zöld pardon action jamie winchester



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása