2013.09.06. 08:44 – sajó d.

Trent Reznornak lövése sincs mi az a Biffy Clyro

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

nin3_1.jpgA Nine Inch Nails most nyáron Európában turnézott és felléptek többek között az angliai Reading fesztiválon, ahol Trent Reznor kiborult a szervezőkre. A zenekar a skót Biffy Clyro előtt lépett fel, azonban Reznor a koncert előtt Twitteren jelezte, hogy nem lesz szokványos fellépés a mostani, ugyanis a hazug promoter és az utánuk jövő együttes (akikről fogalma sincs kicsodák) kicseszett velük. Az ügyben megszólalt azóta Simon Neil frontember is a skót zenekarból, aki szerint ott kezdődhetett a probléma, hogy a számos fesztiválon headlinerként szereplő Nine Inch Nailsnek a koncert napján mondták meg, hogy bizony az utolsó produkció Readingben illetve Leedsben nem az övék lesz, ezen pedig Reznor irtózatosan felhúzta magát. Idén nem ez az első eset, hogy Reznor nehezen viseli a másodhegedűs szerepét, a belga Pukkelpopon például Eminem előtt kellett zenélnie, aminek szintén nem lett jó vége egy a helyszínen tartózkodó munkatársunk szerint. Részletek a hajtás után.

"A zenekar a helyi tinik körében valami oknál fogva óriási népszerűségnek örvendő Eminem előtt volt kénytelen játszani a nagyszínpadon. Trentéket érthetően nem töltötte el túl nagy örömmel a fél 9-es koncertkezdés, tekintve hogy a belga nap még jócskán fenn volt ekkor, ami a zenekar jó előre beharangozott, többször is árnyékokra épülő vizuáljának nem tett jót – a naplementés indusztriál abszurditására már ne is térjünk ki bővebben. A kellemetlenül induló produkción az sem segített, hogy az előbb emlegetett tinirajongók már ekkor elfoglalták az Eminem közelségét garantáló helyeiket a színpad előtt, így a nem túl lelkes zenekart egy annál is lagymatagabb közönség hallgatta. Az egyébként némileg beszédes Reznor ezúttal mindenféle kommunikációt nélkülözve csinálta végig a koncertet, majd 10 perccel a hivatalos befejezés előtt levonult, mentében az egyik LED-falba hajítva a gitárját, a kontrolládákat pedig úgy rugdosta el az útjából, mint fénykorában. A halovány „We want more”-ba vegyülő „I don't care” kiáltások (nem túlzás, nem kamu, nem vicc) természetesen nem rángatták vissza őket a kötelezően minden Nine Inch Nails-koncertet záró ráadás Hurtre – A NIN Himnusz elmaradása évek óta csak itt és a szóban forgó Readingen esett meg." - idézünk a személyes beszámolóból. Az alábbi videóból az is kiderült például, hogy miért annyira rossz ötlet nappalra rakni a Nine Inch Nails különleges árnyjátékra is épülő show-ját.


rock fesztivál hír pukkelpop reading nine inch nails trent reznor



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása