2013.09.16. 13:14 – sajó d.

Majka letiltott klipjét nézték a legtöbben nyáron

ennél szomorúbb ma nincs

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

majka2.jpgAz Artisjus ismét elkészítette a szezonális Youtube-toplistáját, ahol háromhavonta megvizsgálják melyik magyar zenei feltöltéseket nézték a legtöbben. Legutóbb az eurovíziós őrület miatt ByeAlex Kedvesemje lett az első, de az addig minden hasonló listát megnyerő Majka nyáron visszaelőzött a Curtis-BLR-Pápai Jocó hármas segítségével. A végeredmény Majka számára valamennyi kárpótlást jelenthet, hiszen pár napja a Yotubue eltávolította a Nekem ez jár című dalhoz készült klipet, miután csak nyáron kétmilliós kétszázezren nézték meg. A második legnagyobb nézettséget egy bizonyos Mr. Missh és csapata szerezte a Beléd estem című dallal, amiről személy szerint én most hallok először, de a suliudvarra parkolt Volkswagen előtti affektálás eddig se hiányzott túlságosan. Az egyetlen, három hónap alatt egymilliót meghaladó view-t szerző feltöltés ismét Majkáé, természetesen a Belehalokkal.

A legtöbbször a prosztó Youtube-rapperek legnagyobbika, Mr Busta szerepel összesen hat videóval, de lehetne az hét is, ha gyűlöletbeszéd miatt nem szedték volna le neki is egy klipjét. Állandó élettársa Essem is ötször szerepel a legjobb harmincban. Egyébként is most már éves tendencia fedezhető fel abban, hogy egy-két kivételtől eltekintve főleg csak rapvideók szerepelnek az Artisjus listáján, azok is általában a tucatpop és a gagyipop határán mozognak.

dnte_1.jpgAz Artisjus az előadók Facebook-lájkjait is megvizsgálva, itt erős eltérés mutatkozik népszerűségben a negyedévéi Youtube-listával. A Sátán korbácsaként jellemezhető rapborzalom, a Children of Distance még mindig a legnépszerűbb a maga több mint 250 ezer lájkjával, őket Fluor Tomi, Király L. Norbert és Majka követi, de a legjobb húszba lazán befértek az olyan komoly zenei múlttal rendelkező előadók, mint Voksán Virág és Dukai Regina. Már csak az érdekelne minket, ki a jó fene az a Papa Jo, ha ennyien kedvelik.

dnte_2.jpgA Facebook "talk about" rendszerét is megvizsgálták, amiből kiderül, hogy LL Junior pörög legjobban a közösségi oldalon, utána Essem és Rúzsa Magdi.

dnte_3.jpg


youtube artisjus hír facebook majka mr busta essem



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása