2013.11.28. 11:36 – Lángoló Gitárok

Itt van két új dal a Carbovaristól

premier!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

2.jpgJövő év elején jelenteti meg a Coral Flower című nagylemezét a budapesti Carbovaris zenekar, amiről most itt van két új dal. A Sand and Dust kicsit olyan, mint egy újkori Foals-szám félig Brian Molko, félig Brandon Flowers énekével, az Automatic/Pragmatic pedig néhol a White Lies illetve a Hurts hatásait hordozza magán. Az együttes december 12-én tartja a lemezbemutató koncertjét az A38-on a Biebers, a Battery Band és az osztrák Streaming Satellites társaságában. Ráadásul a bulira vásárolt elővételes jegyért bónuszba jár a mostani két dal digitális kiadása is. A hajtás után megmutatjuk a Sand and Dust és az Automatic/Pragmatic című számokat, amikhez a Carbovaris küldött egy rövid leírást, fölösleges zenekari hasonlítgatásoktól mentesen. (fotó: Hencz Péter)

Sand and Dust

"Egymás után emeled a tornyokat, kezd kimagasodni a homokvár a föld színéről. Amikor elkészül, büszkén nézed, amit építettél a saját kezeddel. Mind ez a Károlyi Kert homokozójában történt és ahogy hátrébb léptünk, a gyerekek másodpercek alatt szétkapták. És ez valahol így is volt jól, mert a homokvárat a pillanatnak építed. Benne van az is, hogy utána szétrombolod. Ez kicsit benne van ebben a számban is: magabiztosan épül, és amikor készen van, tátott szájjal hallgatod, ahogy magával ragad; végül mégis visszazuhan oda, ahonnan indult, és egyszerűen homokká válik."

Automatic/Pragmatic

"Az Automatic/Pragmatic egy egyszerű számötletből indulva nagy utat tett meg a végleges állapotig. Érdemes lenne megmutatni a kezdeti állapotot is nektek, hogy lássátok milyen folyamatokon esett át a dal. Talán ez a szám is mutatja, milyen új dolgokat várhattok tőlünk a nagylemezen."


indie premier pop rock hír exkluzív carbovaris



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása