2013.11.28. 13:00 – Hirdetés

Ma este Wankelmut a Trafiqban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

wankelmut_time_warp.jpg

Ha korán akarod kezdeni a hétvégét, és szereted az elektronikus zenéket, akkor a ma kezdődő Trafiq Essence rendezvénysorozat neked szól, amelynek keretében este nyolctól a fiatal német DJ, Wankelmut lép fel Budapesten.

"A Trafiq Essence sorozattal megfogjuk az éjszakai élet elektronikus végét, és új ízt csempészünk a Hercegprímás 18. falai közé, új alternatívát adva a csütörtök estéknek.

Az első sztárfellépőnk november 28-án érkezik hozzánk egy exkluzív klubfellépés erejéig. Wankelmutot sokaknak nem kell sokaknak bemutatnunk. A fiatal német DJ és producer bombaként robbant a köztudatba, és vált az elektronikus zenei élet megkerülhetetlen alakjává. Trendsetterként a lágyabb deep-es dallamokra, és az érzelmesebb vokális alapokra építkezve hozta létre az egyedülálló Wankelmut-stílust. Több mint 110 millióan voltak kíváncsiak Youtube-on Asaf Avidan - One Day című számához készült remixére, amit valószínűleg ti is kívülről fújtok, de Emma Louis-szal készített új közös száma, a My Head is a Jungle is egyenes halad a siker felé vezető úton.

Csatlakozzatok hozzánk erre a megismételhetetlen utazásra, és hallgassátok meg a Wankelmut slágereket élőben!"

Trafiq Essence / Wankelmut

Helyszín:

Trafiq - 1051 Budapest, Hercegprímás u. 18.

Trafiq Facebook: https://www.facebook.com/trafiq18 

Facebook Event: http https://www.facebook.com/events/1474672316091485/?ref=5

Wankelmut Facebook: https://www.facebook.com/wankelmut.berlin 


ajánló hirdetés program wankelmut



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása