2013.12.04. 15:34 – Hirdetés

Két évtized black metal - Nyerj jegyet a Sear Bliss jubileumi koncertjére!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

1378570_603649106347639_24130147_n.jpg

Idén húsz éves Magyarország legpatinásabb, nemzetközi szinten is elismert black metal csapata, a Sear Bliss. Az évfordulót december 6.-án, pénteken egy nagyszabású koncerttel ünnepli meg a zenekar, ahol az alkalomhoz illően minden lemezt megidéznek majd néhány dal erejéig. A programban olyan dalok is helyet kapnak, amelyek régóta, vagy még egyáltalán nem hangzottak el élőben.. A koncertre most egy páros belépőt nyerhetsz a Concerto és a Lángoló Gitárok közös játékában, ha válaszolsz néhány egyszerű kérdésre. Részletek a hajtás után!

A Sear Bliss 1993-ban alakult Szombathelyen, első kiadványuk a Pagan Winter demo volt, amely szinte azonnal külföldi szerződést hozott nekik, elsőként a magyar zenekarok közül. A holland Mascot/Two Moons Records felfigyelt a band egyedi, fúvós hangszerekkel fűszerezett hangzásvilágára, így  Phantoms című debütáló lemezüket már ők jelentették meg, ami akkoriban kisebbfajta underground sikertörténetnek számított itthon és külföldön is. Ezután a csapat pedig Európa-turnéra indult a svéd black metal legenda Marduk társaságában. Az azóta eltelt több mint másfél évtizedben a Sear Bliss felállása és zenéje is sok változáson ment keresztül, azonban a zenei kísérletek mellett a csapat mindig hű maradt a gyökereihez, amit legutóbbi lemezük, a Candlelight Records gondozásában megjelent Eternal Recurrence is fényesen bizonyít.

A Club 202-ben megrendezendő koncerten a jelenlegi felállás mellett számos korábbi tag, illetve vendégzenész is felbukkan majd, a korábbi évfordulós koncertekhez hasonlóan most is számíthat néhány extra látványosságra a közönség, így aki szereti a sötét hangulatú, egyéni megközelítésű metálzenét, annak ott a helye a pénteki bulin, már csak azért is, mert a Sear Bliss köztudottan nem játszik túl gyakran itthon.

A játék során először is lájkolni kell a Lángoló Gitárok és a Sear Bliss Facebook-oldalait, valamint azt kérjük, hogy ezt a cikket, vagy a kapcsolódó eseményt osszátok meg a saját Facebook-idővonalatokon is, hogy minél többen értesüljenek a játékról és a koncertről. A válaszokat szokásosan a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk, Sear Bliss-játék megjelöléssel, pénteken reggel 8-ig. Péntek délelőtt sorsolunk, a nyerteseket közvetlenül utána e-mailben értesítjük.

Most pedig jöjjenek a kérdések, amelyekre a válaszokat várjuk!

1. Mi volt a címe a zenekar első lemezének?

               a. Phantoms

               b. Transylvanian Hunger

               c. Slippery When Wet

2. Honnan származik a zenekar?

               a. Marosvásárhely

               b. Szombathely

               c. Bergen külvárosa

3. Melyik zenekarral NEM turnézott a Sear Bliss?

               a. Marduk

               b. Skyforger

                c. Bathory

Sear Bliss – Jubileum XX – Születésnapi koncert

Budapest, CLUB 202

2013. december 6., péntek, 19 óra

Jegyárak: 1990,-Ft (elővételben), 2490,-Ft (a helyszínen)

Special guests:  Malediction, The Konstellation

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/547217165335703/?fref=ts

Zenekari Facebook: https://www.facebook.com/searblissband

Sear Bliss web: www.searbliss.hu

A Concerto honlapja: www.concerto.hu


ajánló játék koncert program sear bliss concerto



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása