2014.01.05. 15:18 – dankógábor

A metálos Byealex ismét kritikus lett

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Azt ugye mindenki tudja, hogy Byealex, a tavalyi Eurovízión előkelő helyezést elért magyar popelőadó nagy metálos, sőt metálkritikát is írt, amiről itt beszélt nekünk és amire még a Hammer World is reagált pár keresetlen szóval, lévén szerintük Byealex nem a valóságot mondta. Na, ez most annyiban kapcsolódik ide, hogy a nevezett popelőadó ismét ír kritikákat illetve inkább kommenteket, ugyanis ő A Dal című eurovíziós válogatóműsor online kommentátora, ha már a zsűribe nem rakták be. Szóval most ő mondta meg a bekerült harminc dal közül tízről a kendőzetlen véleményét, és itt buggyant elő belőle megint a metálos a Depresszióval kapcsolatban.

Aki igazán ismer engem, az tudja, hogy metál rajongó vagyok. A Depresszió egy zúzós fesztiválnótát visz színpadra Csak a zene c. szerzeményük "személyében". Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog ez szuperálni a műsor nézői előtt, továbbá arra is, hogy hogyan fognak így mocskolódni azok a Netes fricskázók, akik eddig kritizálták a műsort, amiért nincs benne "keménység"... Tessék, itt van. Összefogtok értük rockerek? Lehet, hogy muszáj lesz, mert az átlag magyar, tehetségkutatókon felnőtt tévénéző számára, azonnali elkapcsolási tényező lehet ez a dal, amelyet Csiszár Jenő vezényletével mi, az előzsűri, azonnal beválogattunk a 30 legjobb közé. Én nagyon kíváncsi vagyok, megérte-e!

Csiszár Jenő amúgy pont A Dal sajtótájékoztatóján beszélt nemrég arról, hogy a rockzene elkapcsolási faktor, ezért nem adják a rádióban vagy a tévében. Ebből kiindulva lehet, hogy a Depresszió ilyen kísérleti állat lesz Csiszár Jenő laborjában, talán ezen áll vagy bukik, hogy ezentúl lesz-e metál a nagy közönségnek szóló rádiókban és tévékben. Nagy a felelősség Depi, nagyon nagy!

Erről a teljesen átlagos Depresszió-dalról van amúgy szó,

amiről még itt is beszél egyet a zenekar:

Alig várjuk a ledöbbent nézőket, de tényleg.


pop hír depresszió byealex



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása