2014.01.07. 14:04 – dankógábor

Újra összeáll a Eurythmics egy Beatles-emlékkoncert erejéig

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

21c22c6d9611d00480f6a70670092d7.jpgThe Night that Changed America: A Grammy Salute to The Beatles. Ez lesz a címe annak az estének, ami a Beatles első amerikai koncertjének ötvenedik évfordulóját ünnepli majd a Grammy-díjátadó másnapján, január 27-én. 

A The Night that Changed America: A Grammy Salute to The Beatles című koncertet február 9-én fogja vetíteni a CBS televízió, pontosan 50 évvel azután, hogy a Beatles bemutatkozott az Egyesült Államok közönségének a The Ed Sullivan Show című televíziós műsorban. A becslések szerint annak idején mintegy 73 millió néző látta a produkciót, amelyet ma már a világ legjelentősebb kulturális eseményei közé sorolnak.

- írja az MTI. Ezen lép fel a Eurythmics. Az Annie Lennox és Dave Stewart alkotta duó utoljára 2000-ben turnézott együtt. Az MTI-től még:

Az emlékkoncert szervezésében részt vevő producer, Ken Ehrlich szerint az 1983-as Sweet Dreams (Are Made of This) és az egy évvel később született Here Comes the Rain Again című slágereket jegyző Eurythmics ideális választás. "A műsor összeállításánál megpróbáltunk olyan zenészeket szerepeltetni, akik nem csupán előadni képesek a Beatles-dalokat, de azzal is tisztában vannak, hogy azok mit jelentettek a maguk idejében" - magyarázta Ehrlich egy interjúban.

Az egyelőre titok, hogy a duó milyen Beatles-számokat játszik majd, és azt sem árulták el, hogy magán az eseményen részt vesz a Beatles még életben lévő két tagja, Paul McCartney és Ringo Starr.


pop hír beatles eurythmincs



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása