2014.01.08. 09:00 – Lángoló Gitárok

Kispál és a Borz-dalt énekel a Budapest Voices

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Budapest_Voices-csoportkep.jpgA Tankcsapda Adjon az ég és a Quimby Autó egy szerpentinen átdolgozása után újabb dalhoz készített videót a Budapest Voices. A 13 tagú kórus a tavalyi Fishing On Orfű Kispál-napján adta elő Lovasiék De szeretnék című számát, és az ott készült felvételeket hozta nyilvánossága.

"Közel 24 órát töltöttünk el közösen aznap. Ez volt az első hosszú túránk, egy csapatépítő tréninggel is felért" – emlékezett vissza Kiss Flóra, aki a főszólamot énekli az átdolgozásban. – "Rengeteget utaztunk, sokat nevettünk, beszélgettünk, együtt ebédeltünk és aztán fürödtünk az Orfűi-tóban. A nagy hőségben többen le is égtünk. A Fishing on Orfű nagyszínpadán volt az első komoly fellépésünk, lényegében itt kaptunk először választ arra a kérdésre, hogy működik-e az általunk kitalált koncepció. Hatalmas élmény volt színpadon lenni, ötezer embernek énekelni, látni az érdeklődő tekinteteket, és hallani a megannyi velünk együtt éneklő emberek hangját." A fesztivál szervezői a dalt hat kamerával rögzítették, és a kórus stábja videót készített belőle.

A Budapest Voices tavaly augusztusban, a Tankcsapda Adjon az ég dalának átdolgozásával került be a köztudatba. A kórus kizárólag mai magyar underground csapatok dalait adja elő a cappella stílusban, kiegészülve egy ütőhangszeressel. Repertoárjukban szerepel Quimby-, Magashegyi Underground- és Amorf Ördögök-szerzemény is. Az első önálló, nagyszabású bemutatkozásuk március 28-án lesz Budapesten, az A38 hajón.


hír kórus budapest voices



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása