2014.01.22. 17:00 – Hirdetés

Online Ifjúság - Own Project-klippremier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Elérkeztünk a Suzuki viaDAL 2013-as évadának utolsó előtti klippremieréhez. Az Own Project klipje igazi nagyvárosi klip; a hajnali szereplős részek az újpesti Duna-parton készültek, a forgatás többi helyszínéül pedig a Szimpla Kert szolgált.

A zenekarból Teremi Dávid dobos és Vilmányi Gábor basszusgitáros mesélt a forgatásról: „Nagyon jól éreztük magunkat a forgatás alatt, ami egyrészt annak köszönhető, hogy nagyon- nagyon jól kijöttünk a stábbal, másrészt annak, hogy profi körülmények között, hihetetlen tempóval tudtunk dolgozni! Szükségünk is volt rá, hisz az egész forgatásra egy napunk volt. A hajnali jelenetek forgatása 4-5 óra felé kezdődött, és 10 órakor már a Szimplában volt jelenésünk, ahol a forgatás nagyjából délben kezdődött, és 18 óráig tartott. Hatalmas szerencsénk volt a rendezőnkkel, Tokay Petivel, mert hasonló az ízlésünk, és hasonló elképzelésünk volt a klip készítésével kapcsolatban. A dal szövege szerintem elég arcbatolós ahhoz, hogy ne kelljen elemezni vagy értelmezni. Már a cím maga lényegében összefoglalja a mondanivalót: Online Ifjúság. Nekem ez a személyes kedvencem a Majdnem Híres Ep-ről. A végeredménnyel teljes mértékben elégedettek vagyunk, Tokay Petiék remek munkát végeztek, teljesen felülmúlták az elvárásainkat, és reméljük a jövőben fogunk még együtt dolgozni velük.”

A kliphez szokás szerint egy másik kameraállásból készült werkfilm. Nézzétek!


hír viadal own project



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása