2014.02.12. 16:10 – dankógábor

Ma esti programnak jó lesz a Dirty Flow Club A38-as koncertje

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az előbb ajánlottunk egy olyan lemezt, ami a szerelem témakörét járja körül olyan zenészekkel, mint Undos, Somló Dániel, Sándor Dániel stb. Most pedig ajánlunk egy olyan lemezt, ami a szerelem témakörét járja körül olyan zenészekkel, mint Undos, Somló Dániel, Sándor Dániel stb. Ez tényleg így van, csak az előbbi a Seen második albuma volt, az utóbbi meg a Dirty Flow Club első lemeze. Azért kicsit bővebben elmondjuk mi is ez.

"Kosz klub néven indítottunk egy improvizációs estet a Központban, nagyjából azokkal a tagokkal, akik a lemezen is közreműködtek. A Dirty 12 (A piszkos tizenkettő) az egyik kedvenc filmem, innen a Dirty. Zságer Ákos pedig hozzátette a Flow-t, amely a flow-élményre utal. Olyan, mintha egyedül egy hajón ringatóznál" - mesél a NOW Magazinnak ez egész Dirty Flow Club feje, Szőcs Gergő a név születéséről. Szőcsöt korábban ugyanúgy láthattunk Yonderboi zenekarában, mint a Neóban vagy a Mystery Gangben, a Realistic Crew-ban, a Akkezdet Phiaiban, mint a Twistben.

A körülbelül két éve készülő lemezen rengeteg zenész hallható. Az alaptagok - Szőcs Gergő (dob), Kovács Andor (gitár), dj Mango, Zságer-Varga Ákos (zongora), Bodóczy Undos Zoltán (ének) - mellé csatlakozott három karizmatikus énekesnő, Alba Hyseni, Hodosi Enikő, Sena, a Jazzékiel-alapító Hegyi Áron, a Qualitons-basszusgitáros Hock Ernő, a színész Horváth Illés, Kollár-Klemencz Gergő, a csellista-zeneszerző Márkos Berci, Tanka Balázs énekes a Turbóból, a groove-maszter Sabák Péter, a hangmérnök-producer-gitáros Sándor Dani, és a dobos Somló Dániel.

A szerelmi koncepcióról így vall Szőcs: "Megfigyeltem, hogy szakítás után mindenkivel nagyjából ugyanaz történik. Mint a gyásznak, ennek is vannak stádiumai. Először benne vagy a szerelemben, minden jó, aztán a szakítás után teljesen kiürülsz, majd következik a düh, az önsajnálat, felnagyítódik az anya szerepe, mert ő az egyetlen nő, akit ilyenkor nem gyűlölsz, aztán elönt az önirónia, végül végleg elgyászolod a szerelmet"

Tényleg kivételes alkalom lesz a Dirty Flow Club február 12-i (MA ESTI) lemezbemutatója, hiszen ebben az összeállításban ezek a zenészek még soha nem álltak színpadra. Szóval ma este koncert, alább pedig a lemez.


rock hír dirty flow club



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása