2014.02.25. 14:00 – Lángoló

Itt a Bogoz első nagylemeze

premier!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Bogoz zenekar 2011-ben alakult. Azóta rendszeresen koncerteznek önállóan, de lehetett már látni őket a Kiscsillag vagy a Pál Utcai Fiúk előtt is. Ebből már valamennyire ki lehet találni a csapat stílusát is. Igen, alternatív popzene. A zenekar nagylemeze most jelenik meg az NKA támogatásával, ezt mutatjuk meg itt alább.

A csapat szerint a tízdalos albumon több stílus kavarog, így nagy eséllyel mindenki talál majd rajta kedvenc dalokat. A számok közt jónéhány a zenekar kísérletező kedvét mutatja. "Kipróbáltuk milyen, ha egy dalon belül váltakozik az elektromos- és akusztikus dob, a vartyogó és tiszta basszus hang, hogyan lehet torzított gitár nélkül rock számot csinálni, és hogyan szól egy popsláger közepén a csend. A Mélyen című szám kórusa pedig zenész barátaink segítségével lett pont olyan, ahogy megálmodtuk“ – mondta Csé, a dalszerző-frontember. “A már elkészült és szétküldött zenei alapra még külföldről is érkeztek szép női vokálok, így állt össze a dal egyébként soha sehol nem hallható nemzetközi kórusa.“ - tette hozzá.

A lemez élőben is hallható lesz, március 14-én a Mika Tivadar mulatóban, a premier után pedig a lemez CD korongon és digitális formában is meg fog jelenni a jól ismert online szolgáltatóknál.


premier pop rock hír bogoz



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása