2014.02.26. 14:47 – dankógábor

Itt a Neokhrome-ból Perihelionná vált zenekar első dala

mintha a VHK black metalt játszana

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Perihelion_band_2014.jpg

Nevet változtatott a Neokhrome. Mostantól Perihelionként zenélnek tovább, nem véletlenül. "Régóta éreztük már, hogy egy olyan névre van szükségünk, mely sokkal jobban kifejezi azt a világot, amit a zenénk képvisel. Ez a döntés egyszerre jelent lezárást, folytonosságot és új kezdetet is. Az új név egyértelmű továbbvitele a legutóbbi lemezzel megkezdett útnak és a folyamatos zenei megújulással egy merőben új kezdet is." - írja a csapat a sajtóközleményében. Természetesen új zene is van.

A lentebb látható klip a hamarosan megjelenő Nap fele néz ep címadó dalához készült. "A megvalósítás a nemzetközileg elismert Costin Chioreanu keze munkáját dicséri. Aki nem ismerné, Costin olyan zenekarokkal dolgozott illetve dolgozik, mint például az At The Gates, Ihsahn, a Darkthrone, a Deicide, az Ulver, az Arcturus vagy a Mayhem, szóval nagy megtiszteltetés, hogy együtt dolgozhattunk." - mondja a zenekar.

Szóval itt az első Perihelion-dal, ami első hallásra olyan, mintha a VHK black metalt játszana, de például a Thy Catafalque-rajongóknak is simán ajánlható. Sőt, igazából bárkinek. Még durva ének sincs benne. Nagyon jó.


folk rock hír black metal neokhrome perihelion



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása