2014.04.02. 16:56 – dankógábor

Rákattintottam egy bannerre a Facebookon és ez jött elő

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

 

A videó eleje és vége a mai kor tinijeinek megfelelő vizuális ökörködés, de ez egyáltalán nem meglepő, mivel a tagok a mai kor tinijei. Közben meg köröket vernek a mai Metallicára a tökös thrash metaljukkal. Minden bizonnyal csak én vagyok lemaradva, pár hónapja koncertezett is nálunk a finn csapat, és a beszámolók szerint mészároltak.

De rágódjunk még egy kicsit ezen a kor kérdésen! Ha igaz ez az infó, akkor az énekes-gitáros-főnök, Samy Elbanna csak 18 éves, de ránézésre a többiek sem idősebbek nála. És közben már a második lemezük jelenik meg két nap múlva. Ehhez tartozik a fenti ökörködős klip is. Ők a thrash metal Strypesja.

De nézzük még mit tudnak. Ezt:

 

Meg ezt:

 

Ez meg egy új dal, a pénteken megjelenő lemezről:

 

Szóval egyéniséget senki ne keressen bennük, egy az egyben a nyolcvanas évek elejének thrash metal zenekarait nyúlják, de akkora lendülettel, hogy tök jól esik hallgatni.

Mai rácsodálkozásunkat olvashattátok.


metál hír thrash lost society



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása