2014.04.16. 12:32 – Gitárok

Nem vonul nyugdíjba az AC/DC, de Malcom Young kiszáll (frissített poszt)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

811px-MalcolmYoung.JPG

Miután egy ausztrál rádió elindította kedden a lavinát, hogy az AC/DC feloszlik, azóta vadabbnál vadabb pletykák jelennek meg a rockzenekarról. Illetve leginkább Malcolm Youngról. A legtöbb helyen megjelenő hír az volt, hogy az gitárosnak nemrég stroke-ja volt, és emiatt nem tud úgy játszani, mint régen. Ez volt tegnap este. Viszont egyesek szerint ma reggelre már szegény Malcolm annyira rosszul lett, hogy állandó felügyeletre szorul, beszélni sem tud, és a memóriájával is baj van. Sokan egyenesen a zenekartagok gyerekeitől származtatják az infókat, de mindenki fel tud mutatni valami nagyon tájékozott embert. Aztán van ezeknek az ellenpólusa, akik állítják, semmi baj nincs a zenekarral, továbbra is tervezik a lemezt és a turnét. Közben pedig az égvilágon senki nem erősített/cáfolt meg semmit hivatalosan, de Brian Johnson énekes még tíz nappal ezelőtt is stúdiózásról beszélt. Szóval most vagy kapott egy jó nagy reklámot az AC/DC vagy tényleg vége lesz.

FRISSÍTÉS: Brian Johnson végre megszólalt, és tagadja a pletykákat. A zenekar továbbra is tartja magát a májusi stúdiózós tervekhez. Ugyan semmi konkrétum nincs, de ha valami ötletük van, akkor azt felveszik. Nem tervezik egyelőre a búcsúzást, és a turné tervét sem vetették el annak ellenére, hogy valamelyikük tényleg beteg.

FRISSÍTÉS #2: Brian Johnson nem beszélt róla, de a Facebook igen: 40 év után, egészségügyi okokból Malcolm Young kiszáll az AC/DC-ből, de a zenekar nélküle is folytatja. 


rock hír acdc



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása