2014.04.29. 11:59 – -dj-

Most már csak egy Queensrÿche van

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Queensryche_2012.jpg

Leírni ezt a címet, elég bizarr dolog, de mégis így van, eljutottunk odáig, hogy a Queensrÿche zenekarnevet csak egy társaság használja. Az előzményeket kár lenne taglalni, mert elég ismert az eseménysor, de itt található róla több info, viszont most az intenzív és méltatlan viták után a felek (Eddie Jackson, Scott Rockenfield és Michael Wilton, illetve Geoff Tate, énekes) peren kívül egyeztek meg a név használatáról. Ez alapján a hangszeres tagok Todd La Torrével és Parker Lundgrennel közösen alkotják a Queensrÿche zenekart. Geoff Tate kizárólagosan jogosult teljes egészében, egyedi előadásként eljátszani az Operation Mindcrime és az Operation Mindcrime II lemezeket.

Ezzel együtt a http://www.queensryche.com/ weblapon már a "Geoff Tate The Voice of Queensryche" felirat szerepel, sőt egy link mutat a nélküle működő La Torre-féle Queensryche weblapjára. A rajongók fellélegezhetnek, nem űznek csúfot most már régi bálványaik abból a névből, amelyiket felépítettek. 


queensryche



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása