2014.05.20. 16:24 – Hirdetés

NAGY-SZÍN-PAD: Ma kezdődnek az elődöntők

A játék második része!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

orias.jpgMa este fél kilenctől három napig a Nagy-Szín-Pad zenei verseny elődöntőinek ad otthont a budapesti Akvárium Klubban. Ma fél kilenctől Deniz, Manoya, a Hangmás, a Carbovaris és az Elefánt veszi birtokba a színpadot. Háromfordulós nyereményjátékunkban minden napra egy páros belépőjegyet sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak néhány egyszerű kérdésre a rendezvénysorozattal kapcsolatban. A hajtás itt a második forduló.

OTP_Nagyszinpad_Fejlec_Katarina_Font_01_900.jpg

Az OTP Junior főtámogatásával megvalósuló rendezvény minden elődöntőjén 5-5 zenekar lép színpadra. A Nagy-Szín-Pad koncertjeit élőben közvetíti az m2 televízió, az MR-2 Petőfi Rádió, valamint a nagyszinpad.com, a sziget.hu, a volt.hu és a strandfesztival.com. Az előkészületekről részletesen a tegnapi cikkben olvashatsz. Ugyanakkor ha holnap élőben is szeretnéd buzdítani a második este öt fellépőjét - Szabó Balázs Bandája, Odett, Ivan & the Parazol, Óriás, Halott Pénz - , most itt az alkalom! Következzenek tehát a második forduló kérdései!

1. Mi az Ivan & the Parazol legutóbbi lemezének címe?

      a. Skyscraper

      b. Mode Bizarre

      c. The Great Southern Trendkill

2. Melyik zenekarban érdekelt még Egyedi Péter, az Óriás frontembere?

      a. Isten Háta Mögött

      b. Subscribe

      c. CPG

3. Melyik rádióállomáson hallhatók az elődöntők közvetítései?

      a. Class FM

      b. 90.9 Jazzy

      c. MR-2 Petőfi

A megfejtéseket holnap reggel 9 óráig várjuk a jatek@langologitarok.hu e-mail címre. A játék folyamán a helyes válaszok mellett kérünk egy-egy lájkot a NAGY-SZÍN-PAD és a Lángoló Gitárok Facebook-oldalára, valamint kérjük, hogy osszátok meg ezt a cikket a Facebookon. Sorsolás holnap délelőtt, a szerencsés nyertest délig e-mailben értesítjük. Holnap jövünk a játék harmadik részével. Ha a Cloud 9+, Blahaloisiana, We are Rockstars, Mary Popkids, Turbo összeállítású döntőre mennél szívesen, érdemes figyelni!

NAGY-SZÍN-PAD! : http://nagyszinpad.com

NAGY-SZÍN-PAD! Facebook: https://www.facebook.com/ngysznpd?fref=ts

OTP Junior: www.otpjunior.hu

Akvárium: https://www.facebook.com/akvariumklub?ref=ts&fref=ts


ajánló játék nagy-szín-pad



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása