2014.05.28. 16:18 – m.adi

Sokan beszélnek a Metallica glastonburys fellépéséről

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

metallica_1962760_10151975523635264_362409655_n.jpgA Glastonbury fesztivál történetében idén először lesz metált játszó headliner, ami ismét egy merész húzás a 2008-as Jay-Z és a 2011-es Beyoncé koncert után. Ez azonban nem mindenkinek tetszik. Mint ismert, Michael Eavis, a világ leghíresebb fesztiváljának alapítója idén szakított azzal a hagyománnyal, hogy nem nagyon hív meg keményebb zenét játszó fellépőket a Glastonburyre. Mivel többször ki is jelentette, hogy a metálzenekarok nem valók a rendezvényre, nagy port kavart, amikor bejelentették a Metallica fellépését.

A zenekar és a fesztivál rajongói már azelőtt összevesztek a közösségi oldalakon, hogy a hivatalos bejelentés megérkezett volna, azóta pedig több zenész is kifejezte, hogy mit szól a rendhagyó választáshoz. Múlt héten az Arctic Monkeys énekese, Alex Turner mondta azt, hogy szerinte a Metallica nem fér össze azzal a hippi környezettel, ami jellemzi a Glastonburyt. A vasárnapi fő fellépő, a Kasabian viszont kiállt a döntés mellett, csakúgy, mint a Kaiser Chiefs frontembere, Ricky Wilson. Johnny Marr már várja a Metallica fellépését, ami szerinte vicces lesz, ma pedig Mick Jagger nyilatkozott úgy, hogy már látta az együttest élőben, és úgy gondolja, hogy nagyszerűek lesznek. Egy biztos, akármennyire is nem illik a Glastonburyhez a Metallica, mi azért szívesen megnéznénk.


metál fesztivál hír metallica glastonbury



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása