2014.06.25. 11:51 – edicsek

Mastodon-lemezhez Mastodon-vízipipa

furamörcs

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Mastodon az a zenekar, akik szerepeltek már a furamörcs rovatunkban, de most úgy tűnik dupláznak, sőt attól tartunk nem ez lesz az utolsó. A zenekarnak tegnap jelent meg a legújabb lemeze, a Once More ’Round The Sun, amihez egy nagyon kedves kis csomaggal készültek.

A legtöbb zenekar leáll a póló + CD kombónál, néha még jöhet egy gitárpengető, esetleg pohár. Jó, a Rammstein és a Ghost óta tudjuk, hogy akár szexjátékok is kerülhetnek a rajongóknak szánt csomagokba, de a Mastodon talán még ennél is továbbment. Ők ugyanis a CD és a póló mellé (ami egyébként gombás, persze csakis rókagomba vagy csiperke lehet) egy Mastodon-logóval ellátott vízipipát raktak a csomagba. Azt nem tudjuk, hogy ennek a fejlesztésébe mennyire vonták be magukat, mint a sörkészítésbe, de a vizipipa külön díszdobozba csomagolva érkezik, szóval igazán mutatós darab, természetesen selyembéléssel, hiszen mindennek meg kell adni a módját, és kezdődhet is a buli.

mastodon_bsi_masd125.gif

Bónuszként pedig itt az új lemez teljes egészében:


metál hír mastodon furamörcs



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása