2014.07.02. 09:17 – m.adi

Már most fogadni lehet a következő Glastonbury headlinerére

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az angol fogadási mánia leghíresebb zenei fesztiváljuk kapcsán is tetten érhető, az idei Glatonbury ugyanis még alig ért véget, a Paddy Power fogadási irodánál már most lehet fogadni a következő év headlinerére. Sőt, arra is, hogy fog-e esni az eső. Lejjebb megnézhetitek az esélyeseket.

A bukik szerint jövőre a legvalószínűbb az, hogy a Depeche Mode lesz a headliner, de Prince fellépése is összejöhet már a több éves huzavona után. Őket követik 5/1-es oddsal Dolly Parton, a Fleetwood Mac, az Eagles és az Oasis, 6/1-el az Elbows, 8/1-el pedig Bob Dylan és a Foo Fighters. A Radiohead vagy Rihanna headlinersége már tizenkétszeres pénzt fizet, Lady GaGáé hússzorosat, Rolf Harris-szel pedig százszoros pénzt nyerhetünk. Az esőmentes időjárásnak egyébként 7 a 2-höz az esélye, 8/1-es oddsal pedig arra is fogadhatunk, hogy 2020-ig a fesztivál végleg bezárja kapuit.

Igazából tök jó lenne egy ilyen lehetőség itthon is, nem is értjük, miért nincs. A fellépők mellett például lehetne még fogadni arra, hogy a Sziget alatt kiugrik-e majd a zajszintmérő Óbudán (és emiatt hány lakossági bejelentés érkezik), vagy hogy nyereséges lesz-e a Volt-Sound-Sziget trió, meg még egy csomó minden másra. Az mondjuk nagy dilemma elé állítaná a fogadni vágyókat, hogy arra tegyék a pénzüket, hogy Hollandia szombaton továbbjut Costa Rica ellen a focivébén, vagy inkább arra, hogy jövőre a Prodigy megfordul valamelyik nagy hazai fesztiválon.


hír glastonbury



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása