2014.07.09. 16:18 – Szponzorált Tartalom

A Balaton Soundon sem csak bulizni lehet

Balaton Sound 2014 - Telekom. A zenében találkozunk!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Azt persze mindenki tudja, hogy strandolni is lehet. De itt most nem elsősorban erre gondolunk, hanem a Magyar Telekom által fémjelzett egyéb kikapcsolódási és szórakozási lehetőségekre, amilyenekről már a Volt kapcsán is írtunk (a helyszíni képek még ott készültek). Alább összeszedtük azokat, amelyeket mi már kipróbáltunk, és azokat is, amiket még nem, de érdemes.

sound banner.jpg

Ha már az odaúton is szeretnél megismerkedni hasonló zenét kedvelő, jófej emberekkel, plusz még az útiköltségedet is szeretnéd csökkenteni, akkor most is érdemes regisztrálni a Zenekocsi szolgáltatásra a Telekom Facebookján sofőrként vagy utasként. Az alkalmazás hasonlóan működik, mint a hagyományos telekocsi programok, itt viszont zenei ízlés alapján is tudsz keresni magadnak megfelelő útitársat.

zenekocsi.jpg

A Soundon is ki lehet majd próbálni a Teqballt, egy vadiúj, magyar fejlesztésű sportot, ami gyakorlatilag egy egyedi asztal körül, és részletesen kidolgozott szabályok alapján játszott lábtenisz. Mi is kipróbáltuk a Volton, és örömmel tapasztaltuk, hogy igen alacsony technikai képzettség birtokában sem kellett úgy éreznünk magunkat a meccs után, mint tegnap a braziloknak. Sőt, nagyon jól szórakoztunk, úgyhogy a Soundon is mindenképp érdemes lesz megkeresni a teqballos sátrat.

WP_20140706_019_1.jpg

Aki nem jut le a fesztiválra, az idén is élőben követheti majd a koncerteket otthonról vagy út közben okos kütyüjéről, méghozzá HD minőségben. A Volt alatt több mint félmillió megtekintésig jutott a streaming, ami egy kicsit legalább visszaadja azt a koncertélményt, amit azok tapasztalhatnak, akik még időben vettek bérletet.

Zamárdiban is lesz Telekom Terasz, ahol a kikapcsolódást és a pihenést nem csak a babzsák fotelek szolgálják, hanem az e-könyv olvasási lehetőség, és a TV GO szolgáltatás is. Voltos beszámolónkat a helyszínről itt olvashatjátok, amiből kiderül, hogy nem is olyan elveszett ötlet fesztiválon könyvet olvasni, hiszen például folytathatod azt is, amit otthon olvastál még előző nap, és hogy ennek ellenére azért még sokan csak bambulnak előre, amíg okostelefonjuk a helyszín egyik töltőjén pihen. Mindenesetre akár egy kis minőségi kikapcsolódásra, akár csak egy nyugodt, gyors alvásra vagy telefontöltésre vágyik az ember, ide is érdemes ellátogatni.

A Soundon is megy a #telekomcashtag program, azaz Instagramra feltöltött élményeinkért pontokat, azokért pedig fesztiválkellékeket kaphatunk. A játék részletes menetét megtaláljátok itt, ahol egy pár jól sikerült képet is összeszedtünk a Voltról, ahol egyébként több mint 6500 ilyen fotó született.

cashtag_1.jpg

A fesztiválon bemutatkoznak a Telekom új Music díjcsomagjai is, amelyekkel együtt jár a Spotify Premium előfizetés, amit akár a már meglévő díjcsomagodhoz is igényelhetsz. Aki a Balaton Soundon regisztrál a szolgáltatásra, az nyerhet egy iker fülhallgatót közös bemenettel, vagy backstage túrát meet and greet-tel.

telespoty.png

Ezek voltak a legfontosabbak, de ezeken kívül is sok aprósággal készült a Telekom, hogy megkönnyítse a fesztiválozók életét, például indít egy Telekom Space Shuttle nevű kisvonatot, ami a vasútállomás és a fesztivál között közlekedik.


balaton sound



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása