2014.09.13. 09:23 – Gnosis

Az ördög vigyen el engem! Új Slipknot-klip

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

slipknotcorey.jpg

Visszatérőben a Slipknot!666! A hamarosan megjelenő új albumuk egyik számához készítettek most egy videót, amit minden válságban lévő tinédzser nagyon sokszor meg fog nézni. A klip kvázi a 'szegény ember Rammsteine' analógiára épül fel: a zenekar szépen játssza a nótát, a gitáros penget, a dobos pörget az énekes dalol miközben beteges csavarral a sztoriban hol felrobbantják saját magukat, megeszik a saját karjukat esetleg egy kutyával fajtalankodják magukat a halálba. Epic story! Nehéz komolyan venni őket, de el kell ismerni hogy a tinik (potenciális lemezvásárlók!) fejének összezavarásához még mindig értenek. Meg a söröshordó püföléséhez baseball ütővel.

Corey Taylor egyesek szerint már megint túl sokat énekel dallamosan, mások szerint egy vicc, hogy nem fedték még fel az új dobosuk és basszusgitárosuk kilétét, akik ráadásul ugyanolyan maszkban fognak izzadni a hamarosan startoló turnén. Mindenesetre nem olyan rossz ez az új dal, még ha nem is éri el az első két album színvonalát.


metál hír slipknot



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása