2014.09.23. 13:27 – Lángoló

Brutálisan exkluzív hírek a Shiningról

Nem a te dolgod.

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A svéd Shininggal most az van egész pontosan, hogy készül az új nagylemez. Megkerestük Niklas Kvarforth énekest, hogy nyilatkozzon nekünk, de annyira trve-k voltunk, hogy erről egy kérdést nem tettünk fel. Megtudtunk viszont néhány apró dolgot.

Például, hogy még mindig pornó és szexfüggő, és nem tervezi a kémia kasztrálást emiatt, de azt nem árulta el, hogy amiatt-e, mert gyereket akar. Úgy tudtuk, készül egy filmje is, amiben az őt megerőszakoló apja is szerepel, de aztán kiderül, hogy sem ő, sem a zenekar többi tagja nem szerepel benne. (Azt nem tudtuk meg, hogy az apja végül benne lesz-e, sőt, lényegében azt sem, hogy lesz-e film.)

Azt sem árulta el, hogy fogyaszt-e tudatmódosítókat. Hellhammerrel viszont tartják a kapcsolatot, és ha nem a Shiningban lenne, akkor valószínűleg a One Directionben vagy a keresztény metál Stryken roadja lenne. A saját lemezeit nem hallgatja, magyar zenekart nem ismer, és Slash-t minden idők legjobb és leginspirálóbb gitárosának tarja.

Ennyi. Ja, nem, még annyi van, hogy

Létrehoztam egy alműfajt az alműfajon belül, pont azért hogy elkerüljem a címkézést, ami pont hogy az ellentétét váltotta ki az eredeti szándékomnak. Mindamellett rengeteg zenész használja szemérmetlenül ezt a címkézést, mindenféle valódi cél nélkül.

Ezt a szuicid blackmetallal kapcsolatos kérdésünkre válaszolta, ugyanis a Shiningot tartják a műfaj alapzenekarának.


metál hír black shining



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása