2014.09.25. 10:44 – dankógábor

Jason Newsted mindenhonnan törölte magát

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

13-06-09_RaR_Newsted_10.jpg

Valószínűleg a szakmából is, nem csak a Twitterről, Facebookról és hasonló oldalakról. A basszusgitáros-énekes jól láthatóan durván megbánta, hogy 13 éve kilépett a Metallicából, azóta nem találja a helyét sőt, picit bele is kattant a dologba. Legnagyobb dobása a saját neve alatt összehozott Metallica-tribute metálzenekar volt, ezzel tavaly a Hegyalján is járt, de 2014 elején váratlanul, indoklás nélkül lemondott minden koncertet, azóta pedig semmit nem hallani róla. Szóval most csak ez a szakmai búcsúlevélként is felfogható üzenet van tőle:

Jason Newsted is not on Twitter, Instagram, Facebook, or any other social networking website as of September 15, 2014 & and has no affiliation with any such impostor sites using his name or likeness unlawfully.


metál hír newsted



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása