2014.10.27. 16:49 – Hirdetés

Takáts Eszter – Karafiáth Orsolya – Góbi Rita: AMAZONOK színházi koncert

Játék!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

akárkik.jpgHárom díva összefogott, és hogy mi sül ki ebből? Azt október 28-án és 29-én este tudhatjuk meg. Szerelem, elesettség, bátorság, avagy mit jelent napjainkban nőként boldogulni. Kérem, senki ne ijedjen meg, a hölgyek a harmóniát tűzték ki egyfajta célul, és már a színpadra is a Takáts Eszter Beat Banddel készülnek, amelynek tagjai a javából.

Takáts Eszter régi álmáról, a színházi koncertről így mesélt nekünk:
Régi álmom valósul meg ezzel, hogy ezt a két karakteres nőt összehozhatom egymással rajtam keresztül. Az előadásban a női lét biztonságát, illetve bizonytalanságát kívánom megjeleníteni; azt, hogyan működünk mi, miért sérülünk, ha őszinték vagyunk a férfiakkal, mi az a kommunikációs eszköz, pl szótár, amire szükségünk van feléjük, de akkor meg mért érezzük magunkat hanyagolva, ha megteszünk mindent az egyetértésért, és mért a legnehezebb a kreatív-gondolkozó nőknek megtalálni életük párját, családot alapítani, vagy a boldogságot.

Ha valaki, akkor Góbi Rita nagyon tudja fokozni a feszültséget, és oldani azt, ő is azok közé tartozik, akik magukkal tudják ragadni szuggesztíven az embereket, és lekötni a figyelmüket, igazi hipnotizőr, de angyalian az.

Karafiáth Orsolya karcos, komoly témákat felvető, provokatív amazon-személyiség, akiben szintén van tartás, és tökéletesen tudja szinkronizálni a világot, és közvetíteni annak bennünk dolgozó neurózisait, mentális létünk élharcosa.

Mindkettőjükkel dolgoztam már külön, s most végre együtt is.

Egyszerre tudok bájos-mély-és bohóc lenni, dalaimmal sok érzelmi drámát vészeltem már túl. A visszajelzések alapján mások is ezt tették.

Legyen ez az este a nőké, és legyen a férfiaké, akiknek ha minden jól sikerül - ezúttal nem kell szótár.

A zenekar férfi tagjai, akik szintén hárman vannak, ellenpontozzák, és oldják majd fel a mi hármasunkat, és végig támogatnak minket az önkifejezés, és kibontakozás útján.

Aki pedig válaszol arra a kérdésre, hogy kik a Takáts Eszter Beat Band tagjai, és ezt elküldi a jatek@langologitarok.hu címre, az nyerhet egy páros belépőt arra az előadásra, amelyik megjelöli a levélben.


koncert takács eszter bakelit multi art center



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása