2014.11.03. 13:20 – Lángoló

Asteroids Galaxy Tour ma este a Dürer Kertben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ismered a fenti dalt, de fogalmad sincsen honnan? Hát egy reklámból. Persze nem csak ennyi az Asteroids Galaxy Tour, és ezt amúgy már legalább két hazai fesztivál látogatói tudják. A dán csapat ugyanis mondhatjuk, hogy már jár hozzánk, nem csak úgy erre téved. Annyira, hogy legközelebb pont ma este lépnek fel a Dürer Kertben.

Idézet a sajtóanyagból, csak, hogy némileg képbe kerüljenek azok is, akik még nem hallottak a lány-fiú felállású duóról:

Nem mindennapi módon kezdődött a dán zenekar karrierje. Nem sokkal első demójuk felvétele után figyelt fel rájuk Amy Winehouse menedzsmentje, és azonnal fel is kérték őket az énekesnő koppenhágai koncertjének előzenekari posztjára. Ezek után pedig az Apple az ő dalukat (Around The Bend) választotta az új iPod Touch reklám aláfestő zenéjének. Ez természetesen azonnal meghozta a zenekarnak a nemzetközi ismertséget, és innen már egyszerűen nem volt megállás. A folyamatosan előremutató és megújuló dánok eddigi két lemezükkel – a 2009-es Fruit és a 2012-es Out of Frequency – bebizonyították, hogy igenis biztos helyük van a nemzetközi színtéren. Az idén szeptemberre várható harmadik album, a Bring Us Together pedig igazi zenei csemegének ígérkezik. A „futurisztikus dance vízió”-nak titulált anyagról Iversen, a zenekar agytrösztje a következőképp nyilatkozott: „A korábbiaknál egy kissé keményebb és egy árnyalattal sötétebb atmoszférát akartunk teremteni. A hangzás sokkal kidolgozottabb, kevésbé „manuális”, mint a korábbi lemezeknél. Nagyobb hangsúly van az ismétlődő ütemen, basszuson, a groove-okon, és kicsit visszavettünk a vokálból.”

Szóval ma este, a Dürer Kertben. És most megmutatjuk milyen élőben, egy fesztivál színpadán a zenekar:


pop hír the asteroids galaxy tour



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása