2014.12.30. 16:01 – Szponzorált Tartalom

Videós kedvcsináló a Varázszenéhez

Online közvetítés csütörtökön este nyolctól!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dsc_7006_900.jpg

Január elsején Varázszene címmel ad újévi koncertet a Quimby. Az esemény online is követhető a Telekom jóvoltából. Most egy szubjektív klipválogatással csinálunk kedvet az eseményhez!

Ahogy Kiss Tibi legutóbb elmondta, a Varázszene egy meglehetősen spontán hangulatú és felépítésű buli, ahol igazából előre megtervezett számsorrend sincs. A magunk részéről a következő dalok elhangzására mernénk fogadni kisebb-nagyobb összegben, de ha mégsem lenne igazunk, a Quimby újévi koncertjein nem ritkán három -négy órányi műsoridőben valószínűleg mindenki megtalálja majd a kedvenc dalát. 

A koncert a MOM Kulturális Központban, január elsején este nyolc órától kezdődik. Ha nem kaptál már jegyet, akkor is részese lehetsz az élménynek, hiszen a Telekom élőben közvetíti a koncertet Youtube csatornáján.

A Telekom 4G szolgáltatásának köszönhetően mind okostelefonon, mind táblagépen kompromisszummentesen élvezhető a közvetítés, megfelelő internetkapcsolat esetén természetesen a számítógép képernyőjén vagy akár okostévén keresztül is.

A koncertet csütörtökön este nyolctól online is követheted a következő oldalakon:  https://www.youtube.com/user/MagyarTelekom vagy www.origo.hu/Quimby


telekom programajánló klip szponzoráció quimby varázszene



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása