2014.01.26. 13:56 – dankógábor

Lemmy még mindig nincs jól

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Sokadszorra halasztja el tervezett turnéját a Motörhead, miután Lemmynek még mindig nem ajánlják az orvosok, hogy nagyobb turnéba kezdjen. Állítólag Lemmy az utóbbi hónapokban tényleg visszafogta magát, rendben kezelik a cukorbetegségét, de még korai lenne a koncertezés. Az egészet természetesen Lemmy sajnálja a legjobban, hiszen élete a koncertezés, de először inkább meggyógyul, minthogy rossz bulikat adjon. Az áttett dátumokról egyelőre nincs hír.


rock hír motörhead lemmy



2014.01.25. 14:04 – dankógábor

Bootleggereket perelt be Prince

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Először is, mi vagy ki az a bootlegger? Több minden lehet, de a zenei piacon általában olyan embert jelent, aki nem hivatalos koncertfelvételeket, (esetleg ki nem adott stúdiófelvételeket) terjeszt. A Led Zeppelin koncertfelvételeivel például tele van az internet, külön bootlegger csoportok épültek a zenekarra, cserélgetik a felvételeiket, és természetesen olykor el is adják őket. A felvételek minősége változó (közönségből felvett cucc, keverőpultos stb.), de én például hallottam olyan háromórás Led Zeppelin-koncertet, amit simán oda lehetne tenni egy hivatalos kiadvány mellé. Na szóval, ilyen embereket perelt most be Prince, fejenként egymillió dollárt követelve tőlük. Az illegális töltögetés miatt általában nagyon kiboruló zenész szerint rengeteg pénz kihúztak a zsebéből ezekkel a felvételekkel. Különösen egy WorldOfBootleg.blogspot.com című blogról letölthető 1983-as koncertfelvétel szúrja a szemét, de további 21 oldalt perelt be illegális tevékenységért. A Szigeten többször is járt zenész egyébként sokszor még a videóiért is pénzt kér az interneten, de azért itt egy viszonylag friss klip, ami ingyen van.


pop rock hír prince



2014.01.25. 12:10 – dankógábor

Jennifer Lopezt és Pitbullt kell hallgatnunk a focivébé alatt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ugye mindenki emlékszik a dél-afrikai focivébé himnuszára, a Waka Wakára? Arra is, hogy mennyire idegesítő lett egy idő után? Na, idén még rosszabb lesz. Ugyan még nem hallottuk Jennifer Lopez és Pitbull We Are One (Ole Ole) című dalát, de hallottuk ezt:

Na emiatt nem várjuk, hogy elérje a rádiókat, tévéket, mindent a We Are One (Ole Ole). Pedig el fogja. Egész 2014-ben ez szól majd mindenhonnan. Pedig rossz lesz, tuti. Azért június 12-től nézzük majd mi is a brazil focivébét. Legföljebb befogjuk a fülünket.


hír jennifer lopez pitbull



2014.01.24. 10:10 – dankógábor

Snoop Dogg esete a füstérzékelővel

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A fenti kép története röviden: helyi idő szerint péntek délelőtt riasztást kapott a melbourne-i tűzoltáság az egyik városi szálloda szobájából. Beindult a füstjelző. Gyorsan kimentek, de szerencsére tűz nem volt, ellenben találtak egy rakás jókedélyű, rendkívül barátságos afroamerikait. Akikkel gyorsan fotózkodtak is egyet, lévén a legendás rapper, Snoop Dogg is köztük volt. A tűzoltók teljesen odáig voltak, hogy kivel találkoztak, van aki karrierje egyik csúcspontjának nevezi a történetet. Arról semmiféle infó nincs miért indult be a füstjelző, a tűzoltóság sem nyilatkozott erről. Mi sem tudjuk. Alább még egy kép a vidám csapatról.


ausztrália hír tűz rap snoop dogg snoop



2014.01.24. 09:34 – dankógábor

Ingyen dallal jótékonykodik a U2

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az ír zenekar már megint összeköti a kellemeset a hasznossal. A Super Bowl (az NFL-döntő) reklámblokkjában egyrészt bejelentik majd új lemezük várhatóan tavaszi megjelenésének részleteit, másrészt ugyanitt bemutatnak egy új dalt Invisible címmel, ami aztán onnantól kezdve, 24 órán keresztül ingyenesen letölthető lesz az iTunesról. Mindettől azt remélik, hogy sok millió dollárt kalapoznak össze, ugyanis az akciót a (RED) (ez Bono jótékonysági szervezete) és a Bank of America támogatja. Utóbbi minden letöltés után egy dollárt fizet a Global Fund to Fight AIDS, Tuberculosis and Malaria szervezetnek, akik gyógykezelésekkel segítik a világ legszegényebb részeit. Bono azt reméli, hogy a Bank of America 10 millió dollárosra ígért segítsége más szervezeteket is adományozásra ösztönöz majd, és ezzel legalább 22 milliót dollárt összeszed a nemes célok érdekében. A Super Bowl február másodikán lesz New Jerseyben, szóval aki segíteni az, ezen a napon töltse le a dalt az iTunesból. Meghallgatni nem feltétlenül kell. A legfrissebb, Nelson Mandela tiszteletére írt U2-dalt alább lehet meghallgatni.


pop rock hír u2 jótékonykodás



2014.01.23. 14:33 – dankógábor

Justin Biebert letartóztatták

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

BerT2t1CYAAdShG.jpgA Lángoló Gitárok kedvenc popsztárja, Justin Bieber (a képen ő van leopárdmintás felsőben) jelenleg őrizetben van Miamiben. Olyan dolgot csinált, amit nem lett volna szabad, főleg mert még csak 19 éves: gyorsulási versenyen vett részt egy kölcsönzött Lamborghinivel, és ha ez még nem lenne elég, józan sem volt. Utóbbi miatt még vért is vesznek tőle, de a helyszínen már elbukta a szondázást, szóval sok jóra nem számíthat. Egyelőre úgy tudni, hogy a mindenki által imádott szupersztár egy helyi klubban szórakozott Miami Beach-en, ami után autóba ült, és száguldozott fel-alá. Amúgy azt is letartóztatták, akivel versenyzett, nem egyedül bukott. Egyébként mostanában nagyon tolja a bulizást a srác, ugyanis egy sztriptízklubban is lefotózták nemrég. Sőt, állítólag gördeszkázott is Lil Wayne-nél, de ez nem tartozik ide, unalmas. A rendőrség azt is vizsgálja, hogy Bieber tényleg kapott-e be nem jelentett rendőri kíséretet, miután leszállt Floridában a gépe. Arról meg még nem is szóltunk, hogy pár hete állítólag tojással dobálta meg a szomszédja házát. Tiszta őrület, ami Justin Bieber körül folyik. Lassan ő maga lesz a rock'n'roll. Lemmy biztos ezért lett beteg. Reméljük a zenélést nem hagyja abba.


pop hír ivás őrület száguldozás justin bieber



2014.01.23. 11:16 – dankógábor

Megint egy új Disclosure-klip, most Mary J. Blige-zsal

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ráadásul lényegében a szám is új, mert a lemezen szereplő F For You nem ugyanaz, mint a fentebb is látható F For You. Ebben ugyanis már Mary J. Blige híres amerikai R&B-énekesnő is szerepel, ezt pedig ki is használta az angol elektronikus duó, gyorsan klipet készített hozzá. Ez ugyan meg sem közelíti a legutóbbi, rendkívül vicces videójuk színvonalát, de imidzsklipnek elmegy. Aki még több Disclosure-re vágyik, alább még a Bishop Nehru rapperrel készült You Stressin'-t is meghallgathatja, bár itt csak producer a két srác.


hír house electro mary j blige disclosure



2014.01.22. 15:12 – dankógábor

Boggie vs. Blind Myself

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A fenti videóval van tele az internet. Nem csak a magyar, hanem az egész világ teljesen felbolydult a magyar énekesnő, Boggie francia nyelvű, photoshop technikát imitáló videójától. A Gawkertől kezdve a Verge-ön át minden jelentős oldal írt róla, különös tekintettel a techoldalakra, akik már magyarázzák is a Nagy Bálint és Lőrincz Nándor által összerakott klipet. Várható volt, hogy valaki hamarosan válaszol is az amúgy tényleg hatásos videóra. A Blind Myself az egyébként már klipesített (és a Lángolón bemutatott) Diszkószám az éhezésről című dalára csinált egy Boggie paint versiont. Ők biztos, hogy nem tököltek annyit, mint a Nagy-Lőrincz rendezőpáros. És ugyanolyan hatásos. Sőt. Alább nézhető.


pop metál hír blind myself boggie



süti beállítások módosítása