2015.01.29. 13:18 – Gnosis

Blikkmetal ist krieg rovatunkban ma: Geezer Butler

Slack Babbath

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Black Sabbath basszusgitáros legenda nemrég túltolta a kocsmázást és egy kaliforniai pubban őszintén magáénak érezte az ellátóegység fogalmát olyannyira, hogy egy ismeretlen embertársát ellátta ő is rendesen, na nem riffekkel és a Paranoidhoz hasonló dalszövegekkel, hanem leginkább pofonokkal. 65 évesen én például tök boldog lennék, ha még lenne erőm pofozkodni miközben vedelek, szóval maxi respect Geezernek! Természetesen a vandálkodás és a verekedés után a zenész tisztázta a helyzetet, na jó, inkább a gyomrát a detoxikálóban és szabadlábon védekezhet tetteiért a jövőben.

Egyébként ismeritek a G/Z/R nevű projektjét? Az 1995-ös Plastic Planet albumra például Burton C. Bellt hívta el énekelni aki az anyazenekar Fear Factoryben megszokott üvöltéseit színtiszta éneklésre cserélte erre a lemezre és küzdött rendesen a magas hangokkal. Ennek ellenére teljesen vállalható és érdekes volt ez a kollaboráció, ha lemaradt valaki róla, az alább meg is hallgathatja mindezt. (Friss hír, hogy Butler idén tervezgeti a negyedik szólóalbumának megjelentetését.)


black sabbath gzr geezer butler g/z/r az alkohol öl



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása