2015.01.29. 10:14 – Hirdetés

Skip Jensen ma a Corvintetőn

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az RNR666 koncertsorozata igen fontos állomáshoz ért, hiszen a szervezők régi vágya teljesülhetett, hogy végre el tudják hozni egyik kedvencüket, a montreali garázsrock kulcsfiguráját, Skip Jensent. Az énekes-dalszerző-gitáros Skip Jensen neve a kilencvenes évektől kezdve kezdett forogni a helyi undergroundban: a Scat Rag Boosters trióban kezdte, később a Demon's Claws-ban mint dobos bukkant fel, de Skip Jensen & His Shakin' Feet néven egyszemélyes zenekart is működtetett, majd duót alapított Skip Jensen & Seb Normal fedőnév alatt. Az utóbbi években visszatért a trió felálláshoz és a Skip Jensen Group is így érkezik Budapestre európai klubturnéja részeként. A szuperszonikus rockandrollban utazó Skip egyébként megszállott képregény-készítő is, utóbbiból talán a merch pultnál kaphatunk ízelítőt, előbbiből pedig koncertje alatt.

Az este természetesen további két fellépő vendéget tartogat: a francia, a perpignani rockandroll-fellegvárból érkező, elsőlemezes, ám veterán zenészekből álló The Hands három betripezett ősembert ígér, akik a hatvanas évek végének pszichedeliájával kevert garázsenéjét szakóca pengetővel játsszák. Finom lelkű csiszolt kőkorszakiaknak már nem ajánlott produkció.
http://thehands969.bandcamp.com/album/on-the-words

A corvintetős koncertet a budapesti ODDDS nyitja pontban 21.00-kor, melynek zenéje leginkább a fuzzmánia, a zajos, elszállt punkvalami jegyében zajlik és nagy valószínűséggel a Stooges I Wanna Be Your Dogja is elhangzik.

Időpont: 2015. január 29. 21.00
Kapunyitás: 20.00
Helyszín: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., bejárat a Somogyi Béla utca felől)
Fellépők: ODDDS, The Hands (F), Skip Jensen Group (CAN)
Stílus: garázsrock, pszichedelikus rock, rockandroll, punk


rock hír skip jensen



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása