2015.03.20. 09:00 – dankógábor

Lecsúszott, sikertelen szuperhősök a Solidmen új klipjében

Eddig az év magyar zenés videója

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

solidmensuper.jpg

A most debütáló Solidmen-klipet a tavalyi csöcsös-kokós sikervideó méltó utódjának szánja a zenekar. A dal a szintén friss, háromszámos EP-jük zárószáma, a Nulláról hatvanra. A kislemez most csak annyit, hogy tematikája van, és Korszellem a címe.

A felesleges és lélek nélküli küzdelemről, az anyagi javakban mért gazdagság utáni sóvárgásról szól mind a három szám.

A teljes EP hamarosan elérhető, ám további meglepetésekkel készülnek minden dalra, ha nem is ekkorákkal, mint amekkora a most következő klip lesz.

Nyerják Gábor gitáros ezt mondja a videóról:

A klip előkészületei, valamint végső formába öntése hónapok munkája, így ismételten szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki bármilyen módon, bármilyen mennyiségben, de részt vett a létrejöttében. Külön kiemelném a Mihaszna Film, vagyis Nagy Viktor lehetetlent nem ismerő hozzáállását. A tavalyi klipet rendező Merényi Dávid után ismét tökéletes embert sikerült találnunk az ötleteink kidolgozására és megvalósítására.

Itt a videó, ami igencsak esélyes az Év Magyar Klipje díjra:

A klippel, a zenekarral, az új kislemezzel és a továbbiakkal kapcsolatos minden információ megtalálható a csapat honlapján, valamint a facebook oldalukon. A javában tartó tavaszi turné következő állomásait szintén itt lehet megtalálni.

A Solidmen egyébként 2012 tavaszán alakult és az első koncert óta változatlan felállással zenél.

Az egri főiskolán ismerkedtünk meg egymással és egy kocsma italraktárában kezdtünk próbálni. Jó volt. A zenénkre jellemző eklektikusságot és szabadszelleműséget talán az atmoszféra szülte, de azóta is ragaszkodunk hozzá: nincs tabu és nincsenek szabályok, csak az van, ami tetszik.


premier rock hír solidmen



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása