2015.05.27. 17:06 – Hirdetés

Régi arcok és új tehetségek az Intróban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

still0526_00002.jpg

Ma este héttől ismét Intro a hatoscsatornán! A műsor, amely a legnépszerűbb hazai művészekkel készült beszélgetések mellett fiatal zenekaroknak is bemutatkozási lehetőséget nyújt a Szintén zenész rovatban, minden szerdán este héttől nézhető a hatoscsatorna műsorán és videótárjában! A mai műsor tartalma a hajtás után.

Ma este Kékes Zoltán, a Hungária és a Dolly Roll gitárosa lesz Dombóvári Gábor vendége a stúdióban. A Szintén Zenész rovatban egy különleges fiatal zenekar mutatkozik be, a rhythm and blues, soul és gospel keveréket egyenesen négy énekessel játszó Pace Palmers. A Háttérben jön Géczi Ricsi, a sztárvendég pedig Bódi Magdi lesz!

Az Intró korábbi részeit megnézheted a hatoscsatorna Youtube archívumában!

Sztorik a korábbi műsorokból: Hogy érezte magát Benkő László a ROLLING STONES buliján? Milyen volt a nyolctagú KISZ bizottság előtt tartott Karthago-koncert? Hogy került ki Amerikába a 100 folk celsius? Benkő László, Szigeti Ferenc, Bródy János, Zalatnay Sarolta, Egry János, Esze Jenő, és a hazai zene nagy egyéniségei osztanak meg sosem hallott sztorikat a házigazda Dombóvári Gáborral, és természetesen a nézőkkel

A Szintén Zenész rovatból megismerkedhetsz a friss, feltörekvő csapatokkal. Korábban már vendégünk volt a Headbengs, a VUK, a Margaret Island, a Gourmand, a Fatal Error, a Manaky, a Lynd , a Babelr, a The Trademark, a Budapest SKA Nu-Jazz Orchestra, a WindSingers acappella ,a Lóci Játszik, az Infusion Trio, Holecskó Gergely, a Words Are Melodies, Kalmár Panni és a Soul Surge.

Nézd a többi műsorunkat is!

Megtudhatod, mi történik a Főváros szívében! Jó hangulatú beszélgetések, hasznos információk, érdekes emberek, új és régről ismert arcok. Amit máshol nem láthatsz, azt mi mind megmutatjuk! Szórakoztatunk, tájékoztatunk és beszélgetünk - keresd a hatoscsatornát, amely adáskörzetünkben már több mint egymillió háztartásban elérhető!

A hatoscsatorna országosan nézhető közösségi televízió elérhető a következő szolgáltatóknál: UPC (555), T-home (58), DIGI (12), Mindig Tv extra (56).

Hatoscsatorna Web: http://hatoscsatorna.hu

Hatoscsatorna Facebook: https://www.facebook.com/hatoscsatorna

Hatoscsatorna Youtube: https://www.youtube.com/user/hatoscsatornamusorai

Az Intro – Bevezetés a könnyűzenébe a Cseh Tamás Program támogatásával készül!


hirdetés tv intro műsorajánló hatoscsatorna



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása