2015.06.02. 15:01 – Lángoló

Csütörtökön kezdődik a szegedi Deja Vu Fesztivál

Villámjáték napijegyekért!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dejavu_2015.jpgKét nap múlva indul a harmadik Deja Vu Fesztivál. A buli vasárnapig tart és a magyar fellépők mellett DJ Bobo, a Vengaboys és Alice Deejay is fellép Szegeden. Erről a múlt héten már itt írtunk, azóta viszont kiderült, hogy a legdurvább magyar nevek listáját a szervezők még megfejelték az abszolút jolly jokerrel: ott lesz a fesztivál pénteki napján ugyanis a gyűlölve imádott kilencvenes évek magyar könnyűzenéjének legnagyobb szamurája, Kozso, vagyis egész pontosan az Ámokfutók is. Az elmúlt időszakban komoly betegséggel küzdő legenda egy fél órás produkcióval tér vissza Szegedre a fesztivál pénteki napján. Aki látni akarja a nyilván történelmi jelentőségű fellépést, vagy bármelyik másikat a Deja Vu Fesztivál programjából, és ezt nyereménybelépővel szeretné megtenni, az kattintson a továbbra.

Szóval az van, hogy az alábbi kérdésre helyes választ beküldők között 2 db páros belépőt sorsolunk ki a fesztivál szabadon megválasztható napjára.

A kérdés:

Mi a fődíja az idei Deja Vu Fesztivál jótékonysági akciójának?

A megfejtéseket a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk szerda, tehát holnap 18 óráig. Utána rögtön sorsolunk, és a nyerteseket e-mailben értesítjük. A levél tárgya legyen "DEJA VU", és legyen benne az is, hogy a fesztivál melyik napján szeretné a játékos a belépőket felhasználni.

A Deja Vu-ről az előző években főleg itt írtunk, meg egyszer itt, ez pedig alább egy összefoglaló videó a tavalyi buliról. Kemény.


játék fesztivál deja vu fesztivál



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása