2015.06.06. 10:52 – Hirdetés

Speciális klubkoncerttel jön vasárnap a Hellyeah

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hellyeah.jpg

A legendás ex-Pantera dobos Vinnie Paul vezette formáció nem adja fel, s ugyan egyik gitárosuk, Tom Maxwell a lábát törte, még ez sem tarthatja őket vissza attól, hogy június 7-én a Barba Negra Music Club színpadjára lépjenek.

Ilyen különleges felállásában biztos, hogy nem sűrűn lehet majd látni a csapatot, amikor is a gitáros teendőket Christian Brady látja majd el egymaga. A döngölés ettől még garantált, sőt, számíthatunk rá, hogy dupla erőbedobással robbannak majd a Barba Negra színpadára Vinnie Paulék ezen az estén.

Bár gyökerei egészen a 2000-es évek elejéig nyúlnak vissza, végül 2006-ban indult útjára, és robbant be a köztudatba a Hellyeah, egy igazi supergroupként. Nem csoda, hogy sokan felkapták a fejüket egy olyan bandára, melynek dobosa a Panterából jól ismert Vinnie Paul, frontembere pedig a Mudvayne-es Chad Gray. A srácok azóta négy nagylemezzel rukkoltak elő, melyek egytől egyig bekerültek a Billboard legjobb 20 albuma közé. Közülük a legutóbbi tavaly látott napvilágot Blood for Blood címmel, a korong legfrissebb, a Hush című dalhoz forgatott klipje pedig nemrég debütált.

A Hellyeah előtt két hazai banda melegíti majd be a bulit. Előbb a Room Of The Mad Robots, a pszichedelikus metalban utazó budapesti banda, majd a Magma Rise, az ex-Mood, ex-Stereochrist, ex-Wall Of Sleep, ex-Neck Sprain stb. tagokat felvonultató stoner metal alakulat csap oda. Ezért aztán érdemes időben érkezni.


metál hír hellyeah



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása