2015.06.12. 09:48 – Gnosis

Félelem az unalomtól?

Új Fear Factory-dalrészlet

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fearfactorygenexuscd.jpg

A "brutális extrém metalt játszó amerikai futurista zajbrigád" augusztus hetedikén megjelenő új albumához elkészített a kiadó (Nuclear Blast!) egy rövid előzetest, aminek a fele reklám, a maradék részben pedig a Protomech című számból lehet egy csipetnyi zajongást meghallgatni. A Genexus című (Genesis és Nexus szójátékból) új Fear Factory-album a hallottak alapján az egyik legbrutálisabb és súlyosan extrém lesz, amely ugyanúgy hordozni fogja a régi FF-ízt, mint ahogy a modern elemek is szerves részét fogják képezni a lemeznek. 

Ne dőljünk be a fentieknek, ez egy ugyanolyan semmilyenség lesz, ahogy az előző két albumuk is. A borító dögunalom már régóta, a tagcseréket nem is érdemes követni sem (úgyis a klasszikus Burton, Dino, Herrera, Wolbers volt az igazi felállás), ha pedig élőben szeretnénk unatkozni rajtuk, akkor július 13-án Pozsonyban a Butcher Babies (gigalol) társaságában teljesen kihagyható lesz a hozzánk legközelebbi koncertjük. 


metál fear factory



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása