2015.06.13. 10:07 – lánggitár

Dave Grohl törött lábbal is lenyomta

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

screen-shot-2015-06-12-at-3-17-03-pm.jpg

Tegnap este Göteborgban játszott a Foo Fighters. A koncert hevében a frontember Dave Grohl elnézett egy lépést, így sikerült beesnie a színpadot és a közönséget elválasztó árokba. Emberünket azonban kemény fából faragták, hiszen a buli egy kis közjáték után folytatódott. Videónk is van az esetről.

Amíg Grohl orvosi ellátásban részesült, a zenekar feldolgozásokat játszott. "Azt hiszem, eltörtem a lábam. Most elmegyek a kórházba, ahol rendbe rakják, utána visszajövünk, és folytatjuk a koncertet." - ígérte meg az énekes a közönségnek. A Clawfinger billentyűse, Jocke Skog is ott volt a bulin, a Facebookján azt írta, hogy a jelenlévő közel ötvenezer ember többsége maradt, majd Grohl visszajött, és a legjobb bulit adták, amit életében látott. Kemény dolog ez a rockszakma.

jocke.jpg


respect dave grohl szabadesés lábtörés színpadi baleset



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása