2015.06.15. 13:31 – dankógábor

Gróf Balázs olyan klipet készített az Obituarynak, amit gyerekek is megnézhetnek

Na jó, csak majdnem.

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

obigrof.jpg

A videóban olyan kemény a legendás floridai death metal zenekar, hogy még a zombik meg hasonló szörnyek sem állhatnak az útjukban. A sztori röviden: a zenekarnak oda kell érni a koncertre, és ezért mindent meg is tesznek. Gróf Balázs természetesen elmondta nekünk, hogyan is jött össze ez az egész:

John Tardy Obituary-énekes látta annak idején a Blind Myself Lost In Time című dalára készült klipet, ami az amerikai Headbangers Ball 2008-as év végi "legjobb klipek" listájára is felkerült. Már akkor leveleztünk egy kicsit egy lehetséges Obituary-klipről, de végül csak tavaly realizálódott a dolog. Aztán amikor élesedni látszott az ügy, először csináltam egy rövid mintát a legelsőnek kijött számhoz, ami elég véres és brutál volt, de végül a Tardy tesók előálltak azzal a sztorival, ami az elkészült klipben látható. Egy klasszikus poénos rajzfilmet gondoltak ki, ami gyakorlatilag a gyerekek is megnézhetnek. Az egész sztorit ők találták ki, én csak pár extra figurát raktam hozzá, de ezt most nem árulom el kiket.

Szóval tessék megnézni az őrületes road movie-t alább!


metál hír death obituary



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása