2015.07.08. 14:07 – Nihil_AK

Bizalomgerjesztő projekt Svédországból

Nyúlfarknyi ízelítővel

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

firespawnband2015_638.jpg

Firespawn néven új zenekar alakult Svédországban. Ez önmagában annyira nem érdekes, viszont ha figyelembe vesszük, hogy a csapatot olyan jelentéktelen figurák alkotják, mint Lars Göran Petrov énekes, Victor Brandt gitáros (Entombed), Alex Friberg bőgős (Necrophobic), Fredrik Folkare gitáros (Unleashed, Necrophobic),
valamint Matte Modin dobos a Dark Funeral és Defleshed együttesekből, akkor mindjárt másképp hangzik.

A bemutatkozó EP-t, szakszóval középlemezt augusztus elejére ígérik a fiúk, Lucifer Has Spoken címmel, 500 kézzel számozott példányban. Az ízelítőként nyilvánosságra hozott huszonnégy másodpercből, amelyben LG annyit hörög el, hogy "Lucifer!", sok kapaszkodót nem kapunk, de a tagok előítélete, valamint a tradicionális, marcona arckifejezéssel enyhén lefelé néző embereket ábrázoló zenekari fotó alapján méltán lehetünk optimisták.


skandinávia death metal lg petrov firespawn



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása