2015.07.17. 13:35 – Lángoló

Nyáron mindenki rövidgatyát visel - Foolabout-premier

S(o)un(d)city Szeged

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

img_2493.JPG 

Kellemesen be tud vadulni az este, ha az ember Jim Morrisonnak képzeli magát és ehhez méltóan fogyasztja a whiskyt egészen az ájulásig. Bár ilyenkor sem kell megijedni, hiszen egy gyors asztal alatti relaxáció után a hozzáállás az éjszakához pontosan onnan folytatódhat, ahol a kép egy kicsit megszakadt.

Miután az archúsba zúdított vödör víz és a stabil oldalfekvés sem pörgette fel a havert, a társaság hölgy tagjai úgy döntöttek, mentőt hívnak az ifjú „Morrisonnak”. A kocsi érkezett is a helyszínre. Az egyenruhások már pakolták volna a puttonyba a kocsma előtt megpihenő elvtársat, de ekkor jelenlévők közbe léptek, hogy nem a menedzsert kéne vinni, mert ő jól van…

Egy ilyen megtörtént sztori másnapján íródott a Foolabout zenekar szerzeménye, Az ördög, aki rövidgatyát visel című dal, melyről a soundcity:szeged csapatával forgatott egy videót a Tisza partján.

A viharsarki bandáról már korábban is jelent meg írás a Lángolón, akkor egy vadító táncprodukciót mutattak be az On’Govo című klip debütálásával.

A Foolabout hamarosan új számmal és videoklippel jelentkezik. Addig is íme a Soundcityvel közösen összehozott akusztikus produkció, az Ördög, aki rövidgatyát visel:


premier rock hír soundcity szeged foolabout



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása