2015.08.12. 13:55 – Szponzorált Tartalom

Nézd élőben a Sziget legjobb koncertjeit!

Online stream egész héten a Telekom oldalán

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

festbuddy_fb.jpg

Punnany Massif, Gogol Bordello, The Ting Tings, Interpol, Hollywood Undead - mi a közös ezekben a zenekarokban? Első ránézésre semmi. Viszont ha arra tippelsz, hogy élőben láthatod a szigetes koncertjüket még akkor is, ha idén épp nem jutsz el a fesztiválra, jó nyomon jársz. 

A Telekom támogatásával a Sziget zenei programjából rengeteg koncert élő streaming közvetítése megvalósul
a You Tube csatornáján keresztül. A koncerteket, melyeket bárki élőben követhet a Telekom és a Sziget holnapján, négy helyszínről közvetítik: a Telekom Arénából, a Nagyszínpadról, továbbá az A38 és a Mastercard világzenei színpadról. A koncertközvetítés a fesztivál minden napján 16.00 és 23 óra között tekinthető meg, reggel 6 és 13 óra között pedig az előző nap streamelt programját nézheted meg újra.

Ma sem akárkiket láthatsz. Lesz Gogol Bordello, Halestorm, Yamina + SulyBalage, Antwerp Gipsy-Ska Orkestra, DakhaBrakha. Ha ma még nem tudsz kijönni, meló után kapj a kezedbe valami finomat, és hangolódj a bulira a gép elől! Biztosan kedvet kapsz, hogy holnap már ne maradj otthon.

festivalbuddy_felmeri.jpg
Ma indul a Telekom Aréna és a Relax Sátor, emellett ahogy a VOLTon és a Balaton Soundon, ráadásul ismét akcióba lendülnek a BuddyGuide-ok is, így azok, akik fesztiválkalandokra is vágynak, a www.festivalbuddy.hu oldalon egy regisztráció után maguk irányíthatják a monitorral, kamerával és mikrofonnal felszerelt, 4G-vel működő interaktív figurákat, a FestivalBuddykat, hogy virtuálisan együtt bulizhassanak a fesztiválozókkal.

A színpadok részletes programbontásáért katt ide!


telekom fesztivál sziget szponzoráció online streaming festivalbuddy



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása