2015.09.03. 10:00 – Szponzorált Tartalom

Akik a füleseket kapják

A Sennheiser-játék eredményhirdetése

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

sennheiser_method_cut.jpg

Az elmúlt hetekben több cikk is megjelent nálunk a Balaton Methodról, amelyekben a szereplők nyilatkoztak forgatási élményeikről. Ha emlékeztek, ahhoz kapcsolódóan volt egy három fordulós nyereményjátékunk is, amelynek most kihirdetjük a nyerteseit, hogy jól induljon a nap.

A filmet hamarosan több vidéki városban is műsorra tűzik a tervek szerint, úgyhogy aki még nem látta, az figyelje a Balaton Method Facebookját a vetítési időpontokért. Akit érdekelnek a film technikai megoldásai, azoknak érdemes elolvasniuk az Audiopartner weboldalán megjelent szakmai interjúkat is, hiszen azokból igen sok műhelytitokra is fény derül.

"Ez nem pusztán üzleti szempontból volt fontos nekünk."

Interjú Selmeczi Imrével, Sennheiser magyarországi képviseletének ügyvezetőjével

"Ahhoz, hogy egy márkát sikeresen képviselj egy országban, akkor nem elég kitenni a terméket egy polcra, és várni, hogy valaki megveszi vagy sem. Olyan energiákat kell befektetni, amelyek igényelnek olyan elhivatottságot, amelyek nálunk a csapatban megvannak. Szeretjük olyan különleges feladatok elé állítani magunkat, amelyeket nem egyszerű megoldani, de amikről azt mondjuk utólag, hogy megérte, mert jó buli volt benne lenni, és utólag is jó visszaemlékezni rá. Az ilyen projekteket kicsit mindig magunkénak érezzük, és ezek mindig feltöltenek minket a következő időszakra.

Ettől is érdekes a munkánk, hiszen ha nagyon lecsupaszítod a dolgot, akkor dobozok vannak a raktárban, bejön a vásárló, mi elvesszük a pénzét, ők elviszik a dobozt, ez a napi munkánk. De ahhoz, hogy ők tudják, mi van abban a dobozban, és azt meg is vegyék, kellenek ezek a különleges dolgok, amelyekben részt veszünk. Ezért aztán folyamatosan várjuk azokat a kihívásokat, amelyeknek a jövőben megfelelhetünk."

A teljes interjúért kattints ide! 

Jó-jó, megnézzük, mondhatjátok, de most már áruljátok el végre, hogy kik nyertek! Nyugalom, most jön ez a rész. Nem akármilyen nyeremények leltek most gazdára, hiszen minden fordulóban egy Sennheiser Urbanite XL típusú, csúcskategóriás fejhallgatót sorsoltunk ki. Ilyennel garantáltan nem sokan rohangálnak a metróaluljáróban, így aztán könnyen lehet, hogy szerencsés nyerteseink hamarosan olyan részleteket fognak felfedezni kedvenc lemezeiken, amelyekre azelőtt évekig nem figyeltek fel.

Az első fordulóban a cikk megosztása mellett erre a kérdésre vártuk a választ.

Milyen felhasználási területre ajánlott a Sennheiser e902 mikrofon?

Nos, a helyes megoldást nem volt nehéz kitalálni, hiszen ha rákattintottál a linkre, már ott is volt a szemed előtt, hiszen a kérdéses mikrofon a basszus-hangszerek hangreprodukciójára szolgál, nem pedig érces hangú metálénekesek, vagy fafúvósok színpadi hangosítására.    

A második és harmadik fordulóban a Lángoló Gitárok Facebookján közzétett kép alatt kellett kommentben megnevezni a Balaton Methodban szereplő kedvenc előadódat és dalodat, valamint meg kellett jelölni ismerősödet, akinek ajánlanád a filmet és a játékot.  Ez sem volt túl nehéz feladat.

És akkor jöjjön azoknak a névsora, akik a három fejhallgatót nyerték!

Első forduló: Havasi Áron

Második forduló: Szabó Miklós

Harmadik forduló: Tóth Roland

Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek, akiktől annyit kérünk, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot a jatek@langologitarok.hu e-mail címen adategyeztetés céljából. Aki pedig most nem nyert, az szavazzon!


sennheiser nyereményjáték eredményhirdetés balaton method



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása