2015.09.08. 09:30 – Nihil_AK

Lemmy nem adja fel, a turné folytatódik

A hivatalos közlemény szerint már jobban van

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

lemmyglastonbury2015_2_638.jpg

Három lemondott koncert után ma Saint Louisban folytatódik a Motörhead amerikai turnéja. Lemmy az utóbbi időben folyamatosan egészségügyi problémákkal küszködik, a múlt héten Austinban és Salt Lake Cityben is félbe kellett szakítaniuk a bulit néhány dal után. A jelek szerint továbbra sincs szándékában nyugdíjba vonulni.

A Motörhead Facebookja szerint Lemmy valamiféle tüdőfertőzéssel küszködött, amelyet Salt Lake Cityben súlyosbított a tengerszint feletti magasság is, ezért sem merték kockáztatni a denveri bulikat. A hírek szerint már jól van, és készen áll a koncertezésre. Mondjuk hasonlót hallottunk korábban is, de a magunk részéről drukkolunk az öregnek.

A zenekar közleményét az alábbi néhány elgondolkodtató sorral zárja: "A rengeteg támogatás mellett sokan jogosan mondják azt, hogy Lemmy már nem tartozik nekünk semmivel, hiszen mindent megadott nekünk. Mi azonban tartozunk neki valamivel. Azzal, hogy tiszteletben tartjuk azt a gyönyörűen makacs eltökéltséget, amellyel továbbra rock n' rollt akar játszani, és ott lenni, ahol a legjobban érzi magát - az úton."

Valahogy így. Hallgassunk is meg gyorsan egy dalt az új lemezről, hogy jobb kedvünk legyen!


egészség motörhead lemmy rockandroll



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása