2015.09.10. 15:49 – Hirdetés

Ossianosok Nemzetközi Találkozója szombaton

A Barba Negra Trackben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ossian_1.jpgMagyarország egyik legpatinásabb metálbandája a szokásos éves nagy bulira készül szombaton a Trackben. Endrééknek van mit ünnepelniük, hiszen a tavasszal megjelent új album igen jó eredményeket produkál, egész pontosan az utóbbi félév legkelendőbb magyar lemeze volt, ami azért a jelenlegi viszonyok között sem akármi. Infók és kedvcsináló a hajtás után.

A nagysikerű tavaszi-nyári Lélekerő turné lezárásaként a csapat a Barba Negra Track színpadán ad szombaton koncertet. Nemrég került nyilvánosságra a MAHASZ féléves összesítése, melyből kiderül, hogy bár a Lélekerő album csak áprilisban jelent meg, még így is az élen végzett. A lemezeladások alapján érdemelte ki az első helyet műfajoktól függetlenül a teljes mezőnyben 2015 első félévében. A turné első felének szombat esti zárókoncertjén ezt is lesz alkalom megünnepelni a Barba Negra Trackben. Előzenekarként a csajbanda Dorothy lép színpadra.

Facebook eseményhez kattints ide!

Barba Negra Track Facebookja itt. 


ajánló hirdetés koncert ossian barba negra track



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása