2015.09.12. 14:02 – Hirdetés

Bulizz Még Egyet az Egyetemi Napokon

Lehet játszani sok belépőért!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

03_6.jpg

Erős zenei felhozatallal, köztük az utóbbi év egyik legnagyobb slágerét jegyző világsztárral, a legmenőbb hazai előadókkal, sport és közösségi programokkal indul útjára, és varázsolja három napra fesztiválhelyszínné az Infoparkot szeptember 15 és 17 között Budapest legnagyobb hallgatói bulija, a IX. BME Egyetemi Napok, három nap, három éjszaka, három helyszín, és egy rakás élmény.

AronChupa albatroszától, a női szíveket meghódító, a pécsi egyetemről induló Halott Pénzen, és a hazai terepen játszó Ivan and the Parazolon át, a budapesti egyetemi klubélet királyaiig mindenki ott lesz, aki számít Budapest legnagyobb hallgatói fesztiválján. Vibrálás, szabadesés, filmszakadás. Ez csakis az Anna and the Barbies koncertjén lehet, ahol Pásztor Anna sámánként eksztázisba viszi a közönséget. A szórakozás, és a pogó garantált lesz, a Paddy and the Rats vidám kocsma punk zenéjére még a sör is jobban fog csúszni.

„Csinálj olyat, hogy másnap szégyelld, hogy…. „ – a 30Y már csak tudja, lázadás, találkozások,emlékezetes őrültségek, ebben lesz részünk az Egyetemi Napok alatt. Minden napnak meglesz a maga varázsa, különlegessége, kedden konfetti partyval indít a rendezvény, majd szerdán lufi esőben táncolhatják végig az éjszakát a fesztiválozók, míg a záró estén az időben érkezők világító karkötőt kapnak, amik garantáltan megszínesítik az éjszakát.

01.png

A fesztivál nem csak a bulizásról szól, hiszen 2015. szeptember 15-én immáron ötödik alkalommal rendezik meg a BME Önkéntes Napot. Egy nap, amikor a hallgatói összefogás erejével önzetlenül visszaadhat valamit az otthonunkként számon tartott XI. kerületnek. A dolgos kezek munkája által szépülnek a kerületi óvodák és iskolák,idősotthonok, a zöld területek megtisztulnak, a graffitik eltűnnek, és parkosítással varázsoljuk szebbé a helyet, ahol élünk.

Szeptember 16-án az egyetemek és főiskolák csapatai újra összemérik erejüket a BME Sportközpontban és Sporttelepén, Budapest legnagyobb felsőoktatási sportrendezvényén Közel háromezer résztvevő, elszántság és akarat, egyéni és csapatjáték vár mindenkit a Budapesti Egyetemi Sportnapon.

Már csak pár nap van hátra, hogy kezdetét vegye Budapest legnagyobb hallgatói fesztiválja, a IX.BME Egyetemi Napok. Találkozzunk az Infoparkban, hiszen a három nap tömény buli után még az iskolatáska is könnyebb lesz szeptemberben.

Érdemes időben megvenni a jegyeket, hiszen a kedvezményes bérletek már elővételben elfogytak, és a teljes árú bérletekből is csak háromszáz darab maradt! Szerencsére a Lángoló Gitárok most is olvasói segítségére siet, ugyanis nem akármilyen játékot hirdetünk. Ha szerencséd van, beviszünk téged és a barátaidat a bulira, ezért cserébe csak egy apró szívességet kérünk. A Lángoló Facebookján közzétettük a rendezvény netes flyerét. Oszd meg a képet az idővonaladon jövő hétfőn délig, jelöld be kommentben azokat, akiket magaddal vinnél. Összesen tíz darab bérletünk van, amit annak adunk, aki a leginkább szeretne bulizni a BME Egyetemi Napokon, és a legtöbb ismerősét akarja meglepni egy ingyenes bérlettel. Játékra fel! 

BME Egyetemi Napok Web: http://egyeteminapok.hu/

Facebook-esemény: https://www.fb.com/events/840377685995410/


hirdetés játék programajánló bme egyetemi napok



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása