2015.11.04. 12:31 – dankógábor

Tíznapos lesz a Rockmaraton fesztivál

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Azt írták a szervezők, hogy 

Minden évben rossz, ha vége van? Hát a követező olyan hosszú lesz, hogy könyörögni fogtok, hogy fejezzük be, és utána egy évig látni sem akarjátok majd egymást, sőt metalt sem akartok majd hallani! Jövőre 10 NAPOS LESZ A ROCKMARATON, ezzel történelmet írunk, megcsináljuk a világ leghosszabb rockfesztiválját. Kezdjétek el felkötni a gatyátokat, ha túl akarjátok élni ezt a maratoni bulit!

Ezt tényleg ki kell caps-lockozni, mert ilyenről nem nagyon hallottunk. A fesztivál egyébként pár éve még meg akart szűnni, most meg ez. Hát mik vannak! Mellesleg az idei helyszín, a dunaújvárosi Szalki-sziget elég jó is volt, láttuk mi is. A rendezvény Facebook-oldala most is ezt jelöli meg címnek, viszont eredetileg csak arról volt szó, hogy csupán idén jön el Pécsről a buli. Aztán majd meglátjuk.


fesztivál hír rockmaraton



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása