2015.11.19. 09:09 – dankógábor

Elmarad az Eagles Of Death Metal koncertje

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Szerdán megtörte a csendet az Eagles Of Death Metal, akik a terrortámadás óta nem szólaltak meg, így azt sem lehetett tudni, hogy mi lesz a már meghirdetett koncertekkel, köztök a budapesti állomással. Közleményükben elmondják, hogy még mindig meg vannak rendülve, lélekben elhunyt barátjukkal, a terrotámadásban elhunyt merchendiser menedzser Nick Alexanderrel illetve a lemeztársaságunknál dolgozó kollégákkal, Thomas Ayaddal, Marie Mosserrel és Manu Perezzel valamint a koncerten elhunyt összes rajongójukkal vannak. Megköszönik a munkájukat a francia rendőrségnek, az FBI-nak, az amerikai és francia nagykövetségeknek, és elsősorban azoknak, akik a helyszínen a tőlük telhető legjobb módon próbálták segíteni egymást és ezzel bebizonyították, hogy a jó egy ilyen próbatétel során is mindig legyőzi a gonoszt. Közleményüket azzal zárják, hogy további értesítésig minden koncertjüket felfüggesztik, valamint, hogy

Vive la musique, vive la liberté, vive la France, and vive EODM!

A budapesti koncertet szervező A38 közleménye:

A tegnapi hivatalos értesítés szerint az Eagles Of Death Metal felfüggesztette európai turnéját, a meghirdetett koncertek elmaradnak. A jegyek december 31-ig visszaválthatók személyesen az A38 Hajó jegypénztárában. Online visszaváltás esetén 30 napos átfutási idővel kell számolni. Részvétünk a párizsi terrortámadás áldozatainak és a zenekarnak, reméljük, megértitek a helyzetet.


rock hír terrortámadás eagles of death metal



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása